Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Зеленият Van Hool още ли е в движение и по кои линии?
0866 го има в списъка, Исузуто го няма, по простата причина, че не е собственост на превозвач от Велико Търново, а на Янтра транспорт Горна Оряховица.
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!
Той трябва скоро да е дошъл - преди седмица да речем!
Един познат ми каза! Жалко ще е ако този ще е за части! Ще се радвам скоро да се разбере!
nightwolf: Искам да кажа че този автобус който са докарали Алекс ОК не е за части,просто с него са докарали и резервен двигател за МАН 3882,иначе "новия" автобус е докаран на ход от Германия,но нека е изненадаnightwolf: извинявам се че пиша тук,но админа не ме допуска до форума,сигурно некав си фейс контрол има ))
Мерцедесът О405 на АЛЕКС-а ми се стори блъснат до задната врата. Загладедайте се като го видите (;
Едно въпросче: Този МАN SÜ242 бивш на Lösch Reisen Staats по настоящем собственност на Алекс ОК вече движи ли се във В.Търново?Ако да има ли вече снимки?