Author Topic: Ескалатори и траволатори  (Read 45412 times)

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Re: Ескалатори и траволатори
« Reply #140 on: 22.06.2017, 19:18:17 »
Вчера един младеж беше седнал на парапета на университета. Добре, че се появих аз с бърз ход, за да го принудя да слезе да ме пусне.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #141 on: 23.06.2017, 13:26:55 »
Вчера онзи ескалатор (траволатор не знам какво е) дето е на Сердика 2 от страната към халите, на идващите от Лозенец влакове, който го бяха правили няколко месеца през зимата и стоя затвоерен - та се повреди точно когато бях аз на него. Слязахме сутринта пътниците и го понапълнихме и изведнъж просто спря рязко сякаш му изгоря предпазителя. Явно е дефектен, че постоянно се разваля.
Украйна, победа!

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
« Reply #142 on: 24.06.2017, 00:41:17 »
Или някой тийн е натиснал Стоп бутона... редовно се случва нявсякъде. Някой трябва после да го пусне с квадрат/ключ. Спирането при натискане на стоп е точно същото като описаното, рязко спира, даже някой хора падат на следващото стъпало. :D

Offline Citaro

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #143 on: 26.01.2019, 21:35:02 »
Авария с ескалатора на столичното метро на станция "Бели Дунав" тази вечер. Движещият се нагоре ескалатор рязко е сменил посоката и е тръгнал надолу.

Няма сериозно пострадали пътници.

Свидетели на инцидента разказаха, че хората били силно изплашени. Съоръжението е спряно, за да се провери как се е стигнало до инцидента.
От Dir.bg