Author Topic: Кой от Вас краде автобуси ?? :D  (Read 13973 times)

Offline handstake

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/gradski.transport.vt
    • Email
Re: Кой от Вас краде автобуси ?? :D
« Reply #20 on: 23.09.2009, 23:13:22 »
Ооо, не, крайно шокиран съм !  :(
За тези случеи ми беше казвал брат ми,а той знаел от един търновски шофьор,ама аз си мислех ,че шофьора си прай майтап с него,а то истина се оказа. Както е тръгнал скоро ще подкара ТЕДОМ-ите. Не мога да разбра,ако ударят една сериозна глоба на родителите му няма да посмее да бута повече...
« Last Edit: 23.09.2009, 23:23:00 by handstake »

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #21 on: 23.09.2009, 23:18:35 »
Наистина е неприятно, дано само не стане някоя беля.
« Last Edit: 08.03.2013, 18:21:27 by Sixkiller »
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #22 on: 01.10.2009, 09:06:55 »
А не се ли замислихте, че може да е едно нормално момче което обича автобусите повече от нас и не издържа без да кара ?  ;)
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
« Reply #23 on: 01.10.2009, 09:40:11 »
А не се ли замислихте, че може да е едно нормално момче което обича автобусите повече от нас и не издържа без да кара ?  ;)

Не знам за теб, ама аз лично не се възприемам точно като нормален, нито пък тези, на които им е известно, че предпочитам автобус пред лека кола  :D Само дето неговата работа става просто опасна. И мен ме сърбят ръцете да подкарам един Чавдар по магистралата, но съм се примирил, че никога няма да имам възможността.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline lok45111

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #24 on: 03.07.2010, 09:42:00 »
Интересна тема, чак сега я видях. Според мен не се касае за психично заболяване, а за най нормален детски мерак, съпроводен с някакъв комплекс. Могат да му помогнат - има достатъчно полигони(и то на МВР). Дават му един инструктор и една "Чавдар"-ка и по 2-3 часа на ден кара на полигона, за месец ще му мине увлечението и повече няма да пипа.

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #25 on: 28.03.2011, 15:34:40 »
А има ли полигон за трамваи  :rolleyes: само да хвана френа и всички ръчки, ръкохватки, манивели и ръканяци

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #26 on: 28.03.2011, 16:05:29 »
А има ли полигон за трамваи  :rolleyes: само да хвана френа и всички ръчки, ръкохватки, манивели и ръканяци
Да и се кара между конуси!

Offline tiristor

• Нямам спирка
  • За пускане на БГ-1300 по линии 4 и 11!
    • View Profile
    • Email
« Reply #27 on: 29.03.2011, 20:54:59 »
Има - в депата. Че даже и състезание може да ти организират. :D

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #28 on: 30.03.2011, 05:01:43 »
Когато вземат да бракуват София 100 могат да организират краш тестове. Трябват кукли, прецизни датчици с хронометри, скоростомери и компютри за резултатите - с обучителна цел.
------------------------

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #29 on: 01.06.2012, 15:31:53 »
Пиян е задигнал автобус в Карнобат.
http://news.burgas24.bg/356100.html
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline $h@IdEr

• Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 359945577
    • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - dillyan96
    • View Profile
    • Рекламни концепции на бургаски Солариси
    • Email
« Reply #30 on: 10.08.2012, 17:55:20 »
И аз бих искал да си подкарам един Чавдар 141, но нямам тази възможност... и вероятно няма да я имам.  :neznam: Но действията на това момче наистина са опасни.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #31 on: 10.08.2012, 21:40:53 »
Когато вземат да бракуват София 100 могат да организират краш тестове. Трябват кукли, прецизни датчици с хронометри, скоростомери и компютри за резултатите - с обучителна цел.
Едва ли манекените ще се навият... :D

Offline seamengb

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #32 on: 24.09.2012, 14:01:30 »
Нещо прясно по темата ;) Новината е от 23.09.2009  (днес)

Четвърти автобус открадна 15-годишният Димитър
Петнадесетгодишният Димитър Грозев от Бургас е откраднал автобус за четвърти път, съобщиха вчера от полицията.
Сигналът е получен в 23.30 ч в събота в Четвърто районно управление на МВР. Тийнейджърът бил забелязан да кара автобус “Сетра” около битака в жк „Меден рудник”.
Изпратеният на място полицейски автопатрул е засякъл откраднатото возило спряно на главния път срещу бл. 467 в комплекса в посока с. Твърдица. Около автобуса имало група младежи, сред които и 15-годишният Митко, когото те вече добре познавали.
От проведения с момчето разговор станало ясно, че кражбата на автобуса е пак негово дело. “Сетра”-та, собственост на частна фирма, е задигната от ул. „Захарий Стоянов”. Мотивите на непълнолетния неизменно са едни и същи. Митко изпитва  непреодолимото желание да стане шофьор на автобус.
Предишната кражба той извърши на 6 септември. Тогава Димитър сви автобус на  "Слънчев бряг - Автотранспорт 2000" АД, паркиран на ул. "Мария Луиза" № 9, където живее водачът му. Още същия ден е открит, паркиран под кръстовище "Битака" в посока с. Твърдица, срещу Пречиствателната станция.
Вторият случай е от 19 май. Автобусът «"Мерцедес 0303", собственост на "Дюни" АД, е бил паркиран до бл. 114 в "Меден рудник". Задържаният тогава Митко го бе изоставил под плувния басейн в к-с "Славейков". От него бяха иззети три връзки ключове и 10 кочана с билети за градски транспорт на стойност 900 лева.
Първата кражба на автобус, извършена от тийнейджъра, е от 28 април т.г., както тогава “Черноморски фар” писа. Митко Грозев сви "Сетра 215",, паркиран в близост до «Битака» в жк "Меден рудник". Маршрутът бил към Централната градска част. В района на фирма „Яна“ обаче станал причина за инцидент. Непълнолетният шофьор блъснал джип. Приключението му обаче приключило на  ул. "Булаир", където автобусът бил спрян за проверка от полицейски автопатрул.

Автор: Ирина ГЕНОВА
Прочетена: 14
http://www.factor-bs.com/news-11043.html

Абе този е уникален... Аз ако съм няма да посмея цяла година да се возя на автобус ,а той няма и 15 дни и краде поредния автобус  :fan:

XAxa, Най-странното е,че 2009 и аз съм бил на 15г., луд по автобуси и пр., на име Димитър, но от Габрово. Сега вече на 18, с шофьорска книжка категория В и на мен ми мина мерака. Ама трябваше и аз в Габрово да си поджитквам малко :P Повече работа за пресата да има... Сега и моето мнение- според мен си е нормално момче, но просто неразбиращо законите... Помислете си колко неразкрити кражби има според мен- взема автобуса, 1-2 кръгчета( По 211- Център- меден Рудник) и пак на същото място. :P :D

Offline todorow_211

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #33 on: 31.12.2014, 04:30:45 »
Реших да разбудя и тази тема, защото чак сега забелязах, че има такава. :D
Не знам за теб, ама аз лично не се възприемам точно като нормален.
Аз пък не се възприемах като нормален преди да се запозная със west_1 и $h@IdEr, а повечето роднини ми бяха набили филма, че това моето не е ''влечение'', а мания защото не познаваха друг човек, който да е толкова запален по автобусите като мен.

Но действията на това момче наистина са опасни.
Незнам дали вече има проблем с психиката, но една сутрин през лятото го видях в района на Битака около 6:15, а бусчето, което е титуляр по 9А беше паркирано до светофара на павилиончетата където продават весници, цигари и кафе.(За тези, които не е ясно-мястото се намира близо до 1-ва и 2-ра спирка на 211) Бях с един познат, който ми посочи въпросното момче като се избазика с мен и ми каза, че ''този лудия'' е от моята кръвна група и аз веднага привключих за кой става въпрос, но точно преди да поговоря със него той ми каза, че е кондуктор в БургасБус като не ми остави думата и се качи в бусчето, а бусчето запраши в посока Върли бряг.