Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
В четвъртък Манът беше заместил 1268 за един курс, понеже във втория се беше забила една кака с Шкодичка.
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!
Интересно ми е забелязват ли те, като снимаш и имат ли нещо против. Имам чувството, че си взел съгласието на шофьорите и кондукторките за разлика от мен, защото аз снимам дискретно
Да го похваля, че климатикът му работи добре, но боботенето на двигателя при ускорение е доста натрапчиво и сигурно заради него не го пускат по градските линии. Иначе ме кефи доста.
Не се получи много добре, но по-назад в темата има и по-лоши. Ето го 3372 - вече и той е рекламен. Да им се чуди човек - толкова стари автобуси и те лепят новите
Quote from: Bus_lover on 24.04.2012, 18:31:14Не се получи много добре, но по-назад в темата има и по-лоши. Ето го 3372 - вече и той е рекламен. Да им се чуди човек - толкова стари автобуси и те лепят новите Многоооо грозно е станал.
Не се получи много добре, но по-назад в темата има и по-лоши. Ето го 3372 - вече и той е рекламен. Да им се чуди човек - толкова стари автобуси и те лепят новите.
Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".
НЕ НА УЖАСНИТЕ СНИМКИ ВЪВ ФОРУМА!!!
Не знам точно как се води, но го снимах на един паркинг за автобуси от където се виждаше Царевец и имаше пътечка за нагоре.
Здравейте! По мои наблюдения автобусите са ви добри. Можете ли да ми кажете колко броя и какви марки имате в града?