Author Topic: Изграждането на отсечка "Национален стадион"-"Младост1"  (Read 372191 times)

Offline boleroto

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В 11:00 на 8ми. Аз мисля на 8ми в 9 да се заредя пред Юнак и да чакам хахахахха :)

Offline ivan krastev

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
В 11:00 на 8ми. Аз мисля на 8ми в 9 да се заредя пред Юнак и да чакам хахахахха :)
Ако ме пуснат от работа може от 7-ми вечерта да чакам :)

Offline Tergo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Е, нали на 8-ми ще е само церемонията. Разбирай : Сергей + Бойко, само официални лица?
Но пък, февруари пак беше за официални лица, а допуснаха и граждани, поне вътре в станцията.
В другия форум човекът, дето подаваше точни информации от Тайсей, беше написал, че реално пускане на движението се очаква към края на месеца...
Ако това е вярно, датата 24 май (както предположих, пфу да му се не види  :()ще се окаже вярна.
Дано пък, да греши.
Ще трябва да разчитаме на вас за информация как е протекло, аз  не мога дори да опитам.
Трети метродиаметър - подземен, с параметри на кл. метро !   Не на фалшивия "полуметротрамвай" !
                                                     Не на LRT : системата - убиец  !

Offline Ryan

• Ryan_105
  • Запален по ГТ
    • View Profile
Днес отново има тестове по трасето. Преди малко (към 1:00ч) един скиф "летеше" в тубата към Младост. Видях го при Г. М. Димитров.

Offline aliaska

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Ох,нямам търпение вече да пуснат трасето и да се повозя по него...

Offline JloKyM

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • http://skyscrapercity.com
Еее супер си. Спести ми ходене до ЖОлио Кюри  :P :P

Станцията иначе никак не ми харесва. Ама никак. Но все пак е по-добре от нищо.

suxxx

• Guest
Наистина, доста левашко изпълнение... И все пак не мисля, че трябва да се отдава такова значение на външния вид на станциите. Поне според мен важна е функционалността.

А някой има ли идея защото втори ден се движат влакове по неизползваемия (засега) перон на Сердика?

Offline ivan krastev

• View Profile
Страхотни снимки!
Лично на мене станцията ми харесва - червените кръгпве не се връзват на нищо де, но архитектурното изпълнение много ми допада! Все пак можеше дае и по-зле.

Offline Nicky

• Ограничени права
  • Маниак
    • View Profile
А някой има ли идея защото втори ден се движат влакове по неизползваемия (засега) перон на Сердика?

За да стигнат до станциите по-натам?

Offline Ryan

• Ryan_105
  • Запален по ГТ
    • View Profile
И на мен ми допада станцията - корено различна е от другите, а също така предверието на Жолио Кюри ми харесва в пъти повече от безличното такова на ст. Васил Левски  :)

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
Супер снимки! Евала!
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
Ето две клипчета от днес, за съжаление с доста лошо качество:

Offline ivan krastev

• View Profile
Като гледам клипчетата влаковете се движат с голяма скорост. Интересно защо още не са покрили участъка там.

Offline conecto

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 303555835
    • View Profile
    • Email
За да можем да снимаме :P Всъщност, влакчето не мина с много голяма скорост.

Offline ivan krastev

• View Profile
Е поне на втората снимка ми се водя че бързо мина. Иначе сега големият въпрос е от кога ще започне да вози пътници?

Offline LG_

• Строител
  • Moderator
  • Нямам спирка
  • for a better infrastructure
    • ICQ Messenger - 354966774
    • View Profile
    • Email
Сърдечни благодарности за Nicky и conecto за добрите снимков и видео материал! :fan:

Доживяхме да видиме влаковото движение по новото трасе!!! :fan:
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.(Марк Твен)

Quote from: geogregor
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.
Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!

Offline boyo

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
на мен ми харесва ЖК станцията - единствената , която бяга от традиционната соц стилистика!

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Интересно защо още не са покрили участъка там.
Миналата седмица и автокранът стоеше горе, т.е. има неща за разтоварване отдолу.

Offline Katia_O

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Излиза, че е пълно с влакове по трасето! А по някакво стечение на обстоятелствата не съм видяла нито един, независимо че минавам всеки ден по два пъти и все надничам да видя влак.  :(

Offline Danchoti

• Запален по ГТ
    • View Profile
Благодарности за снимките   :fan:

Станциите според мен са си "чук" и със сигурност кусурите им ще намяляват до момента на пускането им в експлоатация   :baby:
« Last Edit: 29.04.2009, 21:40:41 by danchotidanchoti »