Качеството на живота в града се определя от това как се чустват гражданите му. Тези от тях които симпатизират на Нефтохимик определено не са доволни от начина по който се гаврят с отбора им с мълачаливото съгласие на общината. Така че и футболът има общо.
Да не говорим че градът е проектиран за 4-пъти по-малко население, отколкото има... Центърът е смешно малък - ако изляза с някого... до довечера всички мои познати (желани и нежелани) знаят къде, кога и с кого съм бил... Мен лично това ме задушава... Има малко места на които може да се отиде, няма едно свястно кино, има един единствен приличен парк... и още много...
От друга страна, Бургас има всички предпоставки за страхотно развитие и да бъде прекрасно място. Но много, ама наистина много работа трябва да се свърши. За което обаче трябва воля - както от общинарите, така и от жителите на града. Докато бургазлии си живеят в някакъв измислен свят и си мислят, че са върха на сладоледа, нищо няма да се промени - градът ще продължава да пълзи бавно напред, докато другите крачат... и все повече да затъва и изостава... Нещо, което определено не искам да се случи и от което ме боли.