Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Добре е да се уточни, че са го хванали чак на автогарата в Кричим, и бил положителен за канабис, демек, може след като е слезнал да се е напушил човека за да се успокои, че е избягал.
От днес действа новото обръщало до околовръстното в Прослав. Никъде няма съобщения по спирките в квартала, ако не живеех близо до "новия" маршрут и аз нямаше да разбера. Видях, че и 66 вече влиза зад ЖП линията, преди беше до ул. Христо Ясенов. Вероятно и 17 върти до края.
Погледнете ги само как лъжат тези - чисто нови, големи комфортни автобуси били тръгнали по 8 линии... особено по 4 и 93, нали така. https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Golemi-komfortni-avtobusi-trugnaha-po-8-ot-gradskite-linii-v-Plovdiv-1057386?fbclid=IwAR0vh6V7rBQQCuPcv8u5dq6nbkVgohh3-gOJqkp2qkVrEwCAusyAZ58pA4U
Quote from: mitkov2 on 01.03.2021, 12:44:20От днес действа новото обръщало до околовръстното в Прослав. Никъде няма съобщения по спирките в квартала, ако не живеех близо до "новия" маршрут и аз нямаше да разбера. Видях, че и 66 вече влиза зад ЖП линията, преди беше до ул. Христо Ясенов. Вероятно и 17 върти до края. Тъкмо щях да пиша, че в събота видях няколко сложени знаци и, че пътя е разделен с бетонни блокове и ми се видя, че е малко асфалтирано.
Увеличава се броят на колите и по останалите линии.
Някой има ли информация откъде мога да намеря разписанията, по които ще се движат линиите от Понеделник?
Пускат 33 градски автобуса повече в Пловдив от понеделник https://www.24plovdiv.bg/novini/article/9604945QuoteУвеличава се броят на колите и по останалите линии.
И с какво ще возят, и то точно по 27 дето Чолаков и един нов автобус не докара.
Според мен трябваше да добавят и 1,26 и 44,както и 7 или 20, но пак е нещо.
Нашата амбиция е да създадем общинско търговско дружество, което да управлява транспорта на града и да осъществява продажбата на билети и карти. Приоритет за нас е и закупуването на екологични автобуси, които да обслужват две линии към училищните и университетски кампуси – близо 10000 пътника.