Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
https://podtepeto.com/aktualno/predstaviha-novite-karti-za-patuvane-gradskiya-transport-na-plovdiv/Представиха новите карти за пътуване. Само ми е интересно който няма никаква карта как ще може да пътува, или ще пътува гратис, което е абсурдно.
-Вие ползвате ли градски автобуси и какво е впечатлението Ви от тях? - Признавам, че градски транспорт в Пловдив не бях ползвала от години, преди да встъпя в тази длъжност. Да, качвала съм се през последните месеци, като проблемите, които забелязах, не са по-различни от тези във Вашите публикации. - Кой е най-големият проблем в градския транспорт на Пловдив и как виждате решаването му?- Градският транспорт е комплексна услуга и не мога да откроя най-големия му проблем. Разбира се, на първо място автобусите трябва да са редовни. След развалянето на двата договора за превоз и въвеждането на временните мерки, имаме не само съществено подобряване на спазването на маршрутните разписания, а и влизането на изпълнение между 90% и 99% на всички линии. Естествено, всеки ден има проблеми, но важното е, че по улиците се движат вече над 220 автобуса.На следващо място те трябва да са удобни и чисти, а пловдивчани да получават добро обслужване. Когато успеем да постигнем това по всяка една линия и автобус, тогава може да мислим за надграждането на услугата. Не без значение е и въвеждането не електронното таксуване, което няма да реши всички проблеми. Очакваме оттам обаче да получим информация, с която можем да го сторим.
На шофьора това не му е първото провинение .Мисля че през 2019 пак го бяха снимали ,обаче тогава караше на 222 и беше титуляр на 4095.
Само не знам кой е излъгал жената, че няма право да снима??