Нанесох корекции, уточненията са правилни! Доста се чудих по какъв начин да ги направя (по години, по номера...) така с начални и крайни спирки, предполагам е по-добрият вариант. Отделно могат да се направят пълните маршрути на линиите след 80-те години, защото и те са променяни.
Само няколко уточнения:
За линията 211А, помня я през 2007 г, че курса се е извършвал в 11:00 за ''М. рудник'' – махнах, допълнителното уточнение.
10 и 10А са минавали през центъра на Нефтозавода, когато му слагат ограда, линиите са спрени. Пътниците за Камено и Свобода са ползвали или пътническите влакове, или други преминаваци автобуси. До средата на 90-те години, Камено е в община Бургас, така е пусната линия 1 – Камено - ж.п. гара. Мисля, че съм чувал и за още една или две линии, може да се предположи къде са ходили, но никога не съм ги виждал.
Линия 19 съм я засичал отделно от 219 през 1994 година. Най - ясният ми спомен е за един бяло - син Икарус с табела 19 на предпоследната спирка в Меден Рудник. За маршрута й нямам представа, но съм виждал Икаруси по тази линия.
Няма спор какво си видял! Когато пускат тролеите, спират двете линии, 9 и 19. Даже, добре помня, че вървяха около месец, двете с тролеите. Просто е нямало табелка, в момента, и шофьорът е сложил 19 – преди често се е случвало, я някоя цифра от табелката да се прикрие с друга, за да се получи желаната цифра, я да се пише на лист с маркер линията.
125, Чавдарът В 41-20 в един период ставаше 4А с голяма табелка, въпреки линията отдавна да беше закрита.
През коя година ги е имало тези линии 19 бърз и 91 бърз,че аз не се сещам въобще.През 88,89 и 90 съм бил на практика в автобусни превози и не си спомням да е имало табели с такива номера.
Дидко конкретизира за началото на 80-те. Спомням си табелките, че имах такава до скоро. Бяха бели, цифрата в черно, след нея в червено, вертикално ''бърз'' и после с черен надпис имаше само – М. рудник. Другата разновидност на 91, мисля беше, с хоризонтален надпис над цифрата ''бърз''. Но бяха от старите табели, после се появиха тези с зеления фон на цифрите и червен за бързите.