Имам следното предложение. Досега никога не съм стъпвал в депо Красна Поляна и ще ми е интересно да се поразхадя и да поснимам. Виждал съм снимки на чужденци отвътре, но не знам дали има някакво ограничение за влизане. Та, предложението е да се съберем 2-3 души въоръжени с фотоапарати и всякаква техника и да дакументираме състоянието на депото и трамваите в него (пак казвам ако е възможно).
Аз съм стъпвал веднъж дваж, но не е кой знае колко интересно А по принцип един колега от другия форум се беше вмъкнал в депо Искър без да му мигне окото (налаяли го кучетата и толкоз). Не знам дали е искал разрешение от пазачите, но въобще не е минали през толкова формалности, че чак заповеди, работи... Въоръжен с фотоапарат, останал около час вътре и снимал де що има трамвай (вкл. бараките 40хх). Така че си мисля, че ако той дойде, може и да влезем
Иначе, ако искаш да снимаш формално каквото и да било, трябва да си отделиш един ден в Столичен Електротранспорт при г-н Василев, да си побъбрите за какво става въпрос, и ако въобще те одобрят (което е малко съмнително, защото в момента имало някаква фирма, която се занимавала със сайт за подвижния състав в София), трябва д се легитимираш като официален фотограф на СКГТ, като ти издават специални пропуски и се информират всички началници на депата.