Author Topic: Архив:2006-2009  (Read 1147703 times)

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
Re: Пловдив
« Reply #560 on: 09.09.2007, 18:12:42 »
Ох, мислех да си мълча, ама явно не схващате. Когато някой не си е намислил цена, слага някакъв абсурден надпис, колкото да пише нещо - аз пък съм виждал Трабантче за 10 лв. Може и да е Трабант, ама пак за 10 лв. кола не се купува. То остава и цял автобус да го дават за няма 20 лв.
« Last Edit: 09.09.2007, 18:13:07 by Bus_lover »
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
    • http://
« Reply #561 on: 09.09.2007, 18:44:19 »
Quote from: Bus_lover
Ох, мислех да си мълча, ама явно не схващате. Когато някой не си е намислил цена, слага някакъв абсурден надпис, колкото да пише нещо - аз пък съм виждал Трабантче за 10 лв. Може и да е Трабант, ама пак за 10 лв. кола не се купува. То остава и цял автобус да го дават за няма 20 лв.
Да наистина пък и няма нито И-Мейл нито телефон за връзка.

Quote from: lud_pi4
Ето снимки на няколко не известни Пловдивски фирми,сичките автобуси им се продават,даже икаруса дето вървеше по 1 -цата пише,че струвал 19 лева      
Кви са тия копсис транс?
Тоя Икарус ли се продава нещо телефон такива работи.И на коя фирма е?

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
  • За запазване историята на ГТП
    • View Profile
    • Email
« Reply #562 on: 09.09.2007, 19:03:39 »
Quote from: Ikarus
Кви са тия копсис транс?
Тоя Икарус ли се продава нещо телефон такива работи.И на коя фирма е?

Ами не ги знам кви са,но явно са били по извънградските линии,а Икаруса е на "Автофактор"

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
« Reply #563 on: 09.09.2007, 22:49:58 »
Ами не ги знам кви са,но явно са били по извънградските линии,а Икаруса е на "Автофактор"
Aха ех колко ме е яд мислех че не е нужно да ходя до гаража на Афтофактор и много ме е яд ама...

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #564 on: 09.09.2007, 23:27:59 »
Аха ех колко ме е яд мислех че не е нужно да ходя до гаража на Афтофактор и много ме е яд ама...

Еми другия път ще идеш кво толкоз,то само там ще са останли някви Икаруси,ти нали вияда снимките на гаража им,на задната страница    

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
« Reply #565 on: 10.09.2007, 10:40:20 »
Еми другия път ще идеш кво толкоз,то само там ще са останли някви Икаруси,ти нали вияда снимките на гаража им,на задната страница    
Да.Е ако имам късмет ще ида пак.  А техните Икаруси в движение ли са?

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #566 on: 10.09.2007, 10:54:06 »
Да.Е ако имам късмет ще ида пак.  А техните Икаруси в движение ли са?

Как мислиш нито един техен не се движи,движат се много малко от автобусите на "Стрела" и "Юки",по извънградски линии,специализирани превози,или случаен превоз,и то се с чупени автобуси,"Автофактор" и "Автогруп" само им седят автобусите по гаражите,и раждясват    

Offline Ikarus

• Маниак
    • View Profile
« Reply #567 on: 10.09.2007, 11:23:19 »
Как мислиш нито един техен не се движи,движат се много малко от автобусите на "Стрела" и "Юки",по извънградски линии,специализирани превози,или случаен превоз,и то се с чупени автобуси,"Автофактор" и "Автогруп" само им седят автобусите по гаражите,и раждясват    
Да за Автогруп видях нямаше нищо друго освен Икаруси в техния гараж.И си кесят и гният а къде беше на афтофактор гаража?

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #568 on: 10.09.2007, 11:45:58 »
Да за Автогруп видях нямаше нищо друго освен Икаруси в техния гараж.И си кесят и гният а къде беше на афтофактор гаража?

В Кичука до затвора   ,малко преди Устромила

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #569 on: 10.09.2007, 21:45:03 »
Ето снимки на Тедомна в Пловдив,таблото му работи и исписва последните спирки,впечеталенията ми са много,но и критиките също,първо като външен вид е готин и като возия,но е много тясен от вътре и в пиковете часове се натъпка кат консерва,от зад двигателя грее отвратително мноу,вратите са с фотоклетка при което при пълнене то му не можаха се затворят вратите,и не можахме да тръгнем 2 мин,за съжаление беша адцка тъпканица,и не можах си извадя телефона от джоба,и да си дигна ръката,и да снимам автобуса,определено не е за тук,освен можеби за 15 линия        ,в Бургас ще му се радвад от 1 октомври
Хах. Вие в Пловдив свикнахте да се возите на Цитаро и нископодови О 405-ци с климатици, та са Тедома ви бил тесен   Ми като свикнеш на Цитаро така е.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #570 on: 10.09.2007, 23:18:54 »
Quote from: Ivo
Хах. Вие в Пловдив свикнахте да се возите на Цитаро и нископодови О 405-ци с климатици, та са Тедома ви бил тесен :Д  Ми като свикнеш на Цитаро така е.

Ха ха ха каде ги видя тези О 405-ци с климатици,само едното Цитаро е с климатик,и два МАН,но не са им заредени,и не работят,само на малките Неоплани им работят,но са само за шофиора   И една добра новина за София,БМЦ на "Никан лаин" са си в Пловдив,и са по извънградски линии,само не мога се сетя Батаклиев какви извънградски линии има,сигурно го е дал на "Грация",ама не знам не съм питал,а на "Стрелата" О 307-ците и стария Неоплан са в движение,но няма табели и не знам до каде и защо ходят

Ами не можах си извадя телефона от джоба,понеже беше търпанак,да ти покажа,че е тесен и не става,особено за пиковите часове    

Online Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #571 on: 10.09.2007, 23:39:59 »
Ами не можах си извадя телефона от джоба,понеже беше търпанак,да ти покажа,че е тесен и не става,особено за пиковите часове    
Возих се на него, не е от най-широките, ама е бая по-широк от ВМС например. Иначе единствената ми забележка е лошата изолация на двигателя, наистина много грее вътре, и малко лошо лепените стъкла, иначе рейсчето си е екстра.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #572 on: 11.09.2007, 00:00:37 »
Quote from: Ivo
Возих се на него, не е от най-широките, ама е бая по-широк от ВМС например. Иначе единствената ми забележка е лошата изолация на двигателя, наистина много грее вътре, и малко лошо лепените стъкла, иначе рейсчето си е екстра.

Напротив наще БМЦ-та са доста по широки от него,особено от зад,ето на него пише,че събира към 80 човека,а на О 405 N CNG  събира 90 човека  

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #573 on: 11.09.2007, 00:16:29 »
А софийските БМЦта събират 100 човека (според надписа)  

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #574 on: 12.09.2007, 10:46:09 »
Quote from: ozzy
А софийските БМЦта събират 100 човека (според надписа)  

То и наще,ама поне са по широки от Тедома  

Offline lud_pi4

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #575 on: 12.09.2007, 16:18:20 »
Днес синията съчленена Сетра по 29 се беше развалила,и вижте какво бяха пуснали,не можах да снимам от страни да видите в какво окаяно състояние са вратите,и да ви покажа,че на втора врата има платформа,и стълбите са от страни на платформата,тоест предните врати,са много по тясни от вторите
« Last Edit: 12.09.2007, 16:18:37 by lud_pi4 »

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #576 on: 12.09.2007, 17:40:59 »
Супер, не бях виждал МВ 0305 с отварящи се навън врати

Offline бушона

• Наистина съм луд
  • MB O 345/G, Citaro, Conecto & Tedom fan
    • View Profile
« Reply #577 on: 12.09.2007, 17:45:39 »
Това е О 307.

Offline agent-GT

• Писател
  • **
    • View Profile
« Reply #578 on: 12.09.2007, 18:38:23 »
Просто нямям думи за този Хубав автобус пак и на всичкото отгоре, защото е малак вървеше на 4-5min зад предния за да не може да се тъпче щото нямя да може да отлепи от спирката! Така вървеше почти целия следобед!  

Offline Bus_lover

• Нямам спирка
  • Закривай!
    • View Profile
    • Email
« Reply #579 on: 12.09.2007, 18:42:33 »
Е, хайде де, не може да е било толкова зле. Нашите О307 в Бургас хвърчат като луди по Околовръстното и са доста добре поддържани.
Quote from: Анонимен мераклия
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!

Чакам, чакам, останах си с чакането...

Монолог, ама всички скришно го четат и обсъждат!