БС-2-63 с 33-323-33 не видях. В смисъл, че само при БС-69-СФ може да се разграничи дали секцията е двойна или тройна, даже ще дам информация и как, последователно за 33-322 и 33-323-33 на БС-69-СФ. При 33-322, входът с двустайните има външни балкони на предната фасада, а средният такъв е леко "издут" откъм задната фасада, т.е. помещенията вероятно са по-големи. При секцията с тристайните, предната фасада изглежда съвсем нормално, като при стандартен блок от този тип, само откъм задната се редуват балкон-голям прозорец-балкон-голям прозорец-балкон. На първия етаж откъм секцията с двустайните има четиристаен и тристаен заради преходния вход; оставащите две стаи от средния двустаен там се разделят поравно на двата ляв и десен апартаменти. При 33-323-33 е същото, като още една секция 33 се добавя, съставяйки нов тристаен в средната. Там на първия етаж са два четиристайни.
@speedemon, по това което дадох отгоре, явно няма БС-2-63 с тристайни, освен ако не им липсва една ос някъде. Ако съм с грешка, да ме поправите.
Освен това, провинциалните ДК-та са по-напред с материала от софийските, и създават странни и чудати неща, характерни само за там, например секции с ъгли - 40 или 45 градуса, с олекотен 10-ти етаж, и др. Ако изключим предположението ми, че те са се стараели тогава да изкарат някакви панелки, които да са горе-долу добри, и тогава да се занимават с експерименти, нищо чудно да има такива секции. До тук добре. Сега следващото, къде си прочел, че блокът е построен през 1978. Снимай го това нещо, ако е възможно. По номенклатура тези блокове се строят до 1968, и много малко в началото на 1969-та - именно моят блок е от най-последните такива. Също си помисли, дали ти не си погледнал някъде другаде за 1978, и да не си прочел както трябва нещо.
Единственият останал вариант е ако някъде някое ДК е продължило да изгражда стари номенклатури до по-късно, а за такива не знам. Ама все пак нищо чудно, защото стъклени парапети в София въвеждат доста късно, към края на производството на БС-VIII-СФ, а почти всички БС-2-63 от ДК-Търново са такива. А и твоя е такъв. Не знам. Пусни снимки от документацията, ако е възможно.