Ами доста по-добре, отколкото в блок на 8-9 етажа без хидрофор. При мен е доста по-силно налягането, отколкото беше преди на 8-мия етаж в предишния ми блок, а тука 12 етажа по-нагоре и топлата вода не се чака, ами потича веднага топла. Ниска зона в блока имат повече проблеми с водата от висока зона, и там вече 3 пъти от 7 месеца насам слагат съобщения, ще спират за 2-3 часа водата в ниска зона, за някакви ремонти, докато при нас до сега не е имало никакви проблеми. Ниска зона са от 1-ви до 8-ми етаж, а висока от 10-ти до 22-ри, като на 9-тия е прехода, мъзетата и там е пълно с търболяци
Даже на едно събрание на блока, дето аз изпуснах половината искаха нещо да сменят по ниска зона, и на 7-ми и 8-ми етаж имали проблеми понякога с водата, но за съжаление изпуснах точно за какво става въпрос.
Интересно обаче, че когато преди няколко години живях замалко с едно девойче в ЕПК отново в Младост 3 военните блокове дето им викат, в секция на 8 етажа, и там също беше с хидрофор, на два кръга, а вместо по 2 имаше по 4 тръби за парното
Там и парното беше адски силно, пареше като котлон и можеше и кафе да си стоплиш на него. Въобще до сега където съм живял ЕПК-то май е най-добро във всички отношения, не че съм живял в друго някога освен в панелен и ЕПК блок.
А междудругото, сега при мен едната тръба влиза в радиатора, и нагоре към тавана продължава само една тръба, на която точно под тавана, преди да мине през плочата да влезе в таванския етаж има кранче с маркуч. Това нещо за какво е, трябва ли да се обезвъздушава нещо оттам, като пуснат тия дни парното? Ето набързо направих една схема за какво става въпрос, до сега на предишните места нямаше такива кранчета и маркучи, и имаше 2 тръби а не една.