Изберете най-достойната Снимка на месеца!
но защо не излизат картинките дето се написал
Малко нелепо е темата "Мнения за форума" да е заключена (при това уж е важна!).За жалост, напоследък много се пише в раздел "За форума", вместо по същество. Уважаеми админи и модове, нали знаете старото правило от спорта: "Добрият съдия не се забелязва". А през последната седмица вие се докарахте до положението на съдията Владимир Иванов, който показа 15 жълти картона, но тотално изпусна мача Холандия-Португалия. Абсолютно необяснимо са изтрити мнения за ТБ 2112 - това не е в никакви правила. Вече прецедентите станаха правило. Хайде малко - SLOW DOWN.
аз нямам подобен проблем а съм с IE. Но ще пробвам да го оправя.
Вече вижадте че форума има обновен облик, надявам се и да работи по-добре сега. Вероятно ще има и доста проблеми за които можете да съобщавате тук.Сложих и още един скин, дано ви нареса.
Header-а на страницата с четирите возила се накъсва от различни ленти - "Градски транспорт....", "Потребител...". Работя с IE-7.
С кой скин? И като влзеш с някой друг има ли го този проблем.Аз съм с ИЕ6 и не ми се получава това.
Прави го на всички скинове. Атачмънтите също не могат да се прикачват. Казва Initializing Attachments и врътка часовника...
Работят си.Само че ги дава точно над полето, от където ги качваш.И аз в началото си помислих така, но открих къде дава качените.
Tц, няма ги: http://store1.data.bg/etnies/gt.png