Днес ми казаха, горе долу как ще стоят нещата след конкурса, та така започвам. Казаха ми, че 22 и 24 отиват във 2-ра автоколона, 27 и 93 отиват в първа, Ирисбусите, които дойдоха от Търново, няма да се връщат по линиите си, а ще са за 24, по 22 предполагам, че ще са от старите трошки, по 222,7 и евентуално 22 и 24 ще има Ситарота, по 29 ще остане само 17-33 от дългите, другите май ще са на 4-та и в Пазарджик, и дефакто ще са 11 къси коли, по 93 пробно в началото, ще са Темсите престиж на безкондукторно, за 27 са договорили O405N CNG, които били 5 годишни уж, и вече били тръгнали да ги взимат, общото взето нещо такова се очертава, евентулано от сряда или другата седмица. Преди малко се прибирах с 3528, този автобус е много зле горкия, както върви и изведнъж угасва, след това около 10-15 сек. с 300 зора успява да запали, но при тръгване не върви с повече от 5 километра, след около 10-на метра изведнъж изгърмява, и се отпушва, и така поне 3-4 пъти докато аз бях в него, даже чух кондуктора да казва на шофьора,"Ако се прибирем до гаража ще е цяло чудо".