Author Topic: Първото ми пътуване с метро  (Read 20187 times)

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
Re: Първото ми пътуване с метро
« Reply #40 on: 23.08.2019, 12:30:13 »
Е чак пък толкова... От Люлин до Лозенец се стига много лесно. Вземаш 8 и после 10, а по рано 9 или 14. Аз бих ползвал 9, защото беше по-бърз от възраждане до кръста. 14 трябваше от съдебната палата пеша да отидеш до св. Неделя и от там 14 и да се клатиш по графа и Баучер.
А Надежда Младост пак е лесно. Взимаш 9 до моста на влюбените и от там 76.
Може и с 9ка и след това 88, по - бързо би било, отколкото със 76.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline fizik

• Маниак
    • View Profile
    • Email
« Reply #41 on: 23.08.2019, 12:33:42 »
Е чак пък толкова... От Люлин до Лозенец се стига много лесно. Вземаш 8 и после 10, а по рано 9 или 14. Аз бих ползвал 9, защото беше по-бърз от възраждане до кръста. 14 трябваше от съдебната палата пеша да отидеш до св. Неделя и от там 14 и да се клатиш по графа и Баучер.
А Надежда Младост пак е лесно. Взимаш 9 до моста на влюбените и от там 76.
Може и с 9ка и след това 88, по - бързо би било, отколкото със 76.

Ти май на с некое гадже си бил, щом толкова лесно се е стигало според теб. Беше си час и 20/40 път с камили. Връбница/Обеля/Надежда-Младост не падаше под час и 20 преди да отворят метрото.

Съгласен съм с това.Трамвайна линия 2 по бул.Драган Цанков-Бул.Д-р Г.М.Димитров-бул.Свети Климент Охридски-Кв.Дървеница.Трамвайна линия 9 я закриха заедно с участъка Хотел Хемус-Японски хотел Кемпиский Зографски.Трамвайни линии 1,7 по бул.Витоша.Трамвайни линии 1,6,7 по бул.Ломско шосе-бул.Христо Силянов-ул.Царевец.Трамвайна линия 7 до ж.к Надежда 3.

Не ми се цитира всичко, ама наводнихте темата. Моля някой админ да премести тази дискусия в правилната тема.
Може и да живея в Берлинско предградие, но ми пука за Софийския транспорт. Т.е. съм точно обратното на Фъндъчката - може и да живее в София, ама хич не и пука за Софийския транспорт

Offline Трамвай 17

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #42 on: 23.08.2019, 23:36:50 »
През 2004 или 2006 година,за първи път пътувах с метро м/у Сердика и Обеля!