Вижте страниците на сдружение Градски транспорт и инфраструктура bgtransport.org и Facebook
Е чак пък толкова... От Люлин до Лозенец се стига много лесно. Вземаш 8 и после 10, а по рано 9 или 14. Аз бих ползвал 9, защото беше по-бърз от възраждане до кръста. 14 трябваше от съдебната палата пеша да отидеш до св. Неделя и от там 14 и да се клатиш по графа и Баучер. А Надежда Младост пак е лесно. Взимаш 9 до моста на влюбените и от там 76.
Quote from: Pesho1991 on 22.08.2019, 12:48:08Е чак пък толкова... От Люлин до Лозенец се стига много лесно. Вземаш 8 и после 10, а по рано 9 или 14. Аз бих ползвал 9, защото беше по-бърз от възраждане до кръста. 14 трябваше от съдебната палата пеша да отидеш до св. Неделя и от там 14 и да се клатиш по графа и Баучер. А Надежда Младост пак е лесно. Взимаш 9 до моста на влюбените и от там 76.Може и с 9ка и след това 88, по - бързо би било, отколкото със 76.
Ти май на с некое гадже си бил, щом толкова лесно се е стигало според теб. Беше си час и 20/40 път с камили. Връбница/Обеля/Надежда-Младост не падаше под час и 20 преди да отворят метрото.
Съгласен съм с това.Трамвайна линия 2 по бул.Драган Цанков-Бул.Д-р Г.М.Димитров-бул.Свети Климент Охридски-Кв.Дървеница.Трамвайна линия 9 я закриха заедно с участъка Хотел Хемус-Японски хотел Кемпиский Зографски.Трамвайни линии 1,7 по бул.Витоша.Трамвайни линии 1,6,7 по бул.Ломско шосе-бул.Христо Силянов-ул.Царевец.Трамвайна линия 7 до ж.к Надежда 3.