Author Topic: Пътен възел Подуяне  (Read 23540 times)

Online V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Пътен възел Подуяне
« Reply #80 on: 28.03.2023, 16:44:37 »
Може да се направи пешеходен надземен преход от гара Подуяне до ул."Е. Симидчийска". От нея по ул. "Черковна" или ул. "Подуенска" може да се излезе на МС Хаджи Димитър разстоянието е около 400-500m. :rolleyes:

Offline xr1st0

• Наистина съм луд
    • View Profile
Re: Пътен възел Подуяне
« Reply #81 on: 28.03.2023, 22:11:52 »
Живея в жк Сухата река от има няма 23 години. От раждането си съм в района. За Искърско шосе - интермодалността ми е ясна, ама имах предвид пряка и удобна връзка към Овча купел, която не помня да има удобен транспорт посока Централна гара. за пешеходна пътека идеята я подкрепям. Но тази идея за бул Вл Вазов с тролеи - 2 броя №1 и 3, автобус 78, 100, и за капак метро - просто метрото не разкрасява особено ситуацията. Не мога да си представя някой живееш до 199-то или около Летоструй да се хване на разходка до метрото. И то за да се навре като къртица под земята за да пътува същото време до центъра. Не намирам че в момента по Ботевградско също има бъдеще едно метро - Кремиковци е минало-забравено, Враждебна не си струва. Та едно Метро свършващо под Подуяне или като толкоз държите да си стои на Билата и до там - предостатъчно е - ако някой иска да го ползва се прикачва. Но за мен финална станция Подуяне с текущия трамвай 22 и един довозващ автобус по линия - гара Подуяне- Ал. Екзарх - Вл Вазов и по линията на 78 до Враждебна с връщане по тролей 1 през Левски е достатъчен