Вчера за малко да ги пробвам. Същите са на външен вид, даже и самото заведение толкова прилча на KFC, че чак е подозрително. А цените са малко по-високи.
Днес пробвахме и Texas Chicken-а. Като цяло става, но определено KFC е по-хубаво. (Колкото и да ми е неприятно да го напиша)
Де факто в момента ресторантът, намиращ се на Графа, е постоянно пълен, тъй като хората се изреждат да го пробват.
Впрочем, по интериора на заведението си личи, че имат доста общо с Burgler King.
Столовете не са особено удобни.
Пържените картофки на KFC и на Texas-a са еднакво гадни, с тази разлика, че тези от KFC киселеят леко (като не са особено топли), а тези от Texas-а просто са значително по-мазни, тъй като са за "вълнички".
Заключение: не бих повторил.
Да изкажа и моите впечатления.
Определено ресторантчето е приятно, само че няма голям асортимент от менюта и храни. Което за мен е минус.
Има 2 вида сандвичи, като и 2-та вида могат да са в бургер хлебче или в арабска питка (не се сещам името
) Останалото е различни видове пилешки меса, картофи, напитки и някакви сладкиши. Като всичко е на цените на КФС... за България, не много евтини.
В бургерите залагат на зеленчука и соса, като при ядене може всичко да изпадне. Месото е вкусно и е напълно достатъчно за сандвич.
Лично на мен картофките ми харесаха, първо защото бяха с нова форма. Второ защото са изпържени добре и трето защото са солени.
Газираните напитки са Пепси, Миринда и Севън ъп.
Моята оценка е че ресторантчето е приятно и става за фаст фууд.
Колкото до КФС, напоследък се представят доста по-зле. Например в Райския център веднъж не приготвиха хубаво картофено кюфте, защото винаги го изгарят и препържват. Картофите почти винаги са леко запържени, а има и сурови. Да не говорим за нелюбезния им персонал.
В КФС на Мол ъв София, казах вече че там продуктите пък са различни и вкуса е съвсем друг. Не бих го препоръчал изобщо.
За похвала например бих дал ресторантите на Магистрала Тракия и този в CCS.