Според мен строежа на магистрала Хемус трябва да започне час по скоро. Трафика става все по невъзможен, но и когато няма добра инфраструктура темповете на развитие се ограничава. Да наистина трябва според мен да минават близо и до Плевен, и Велико Търново. Не знам за Плевен, но Велико Търново се развива с големи темпове, със сигурност повече от Русе. Трябва да се помисли също магистрала Русе-Пловдив която да минава през Бяла и Велико Търново. Не знам дали някой е пътувал Русе - Пловдив, но пътя до там е доста тежък, така че за да се развиват постепенно всички градове трябва добра инфраструктура ( магистралите да се довършат) час по скоро. Тези които имат проекти и чакат само финансиране. Но и тези които нямат проекти да се действа бързо, защото както казах икономиката ни зависи от това накъде и как ще се развива. Няма да зле да помислят за Русе - Пловдив, не знам вие на какво мнение сте, но аз си мисля че дори и да струва скъпо е голяма алтернатива. Нека не забравяме че близо до Русе е Златната Добруджа и Румънската столица Букурещ, както и Дунав Мост Русе. Важно за икономиката на по малките градчета е и не само пътищата, а и газта. За да дойдат компании и фирми там в малките градчета, където светът не само е спрял, а и за жалост умира. А и повечето училища, де цки градини, общински предприятия или частни малки заводи там са на дизел, а по тоя начин разходите ще паднат на общините и фирмите и ще дойдат нови инвеститори. Строят в България с скоростта на ферди мравката, ако сега икономиката се развива уш добре, а за мен не е с тоя тем които трябва, то след 5 години ще спре да се развива с тоя темп. Тогава пак ще имаме един застой който няма да е много добре за нас.