И аз видях един с капаци, но на мен лично ми е все тая дали са с капаци или не. Не ми е все тая обаче, когато някой го домързи. Искам и да подчертая, че разликите в механизма, който задейства спирачките на ремаркетата и мотрисите, не влияе върху мързела на работниците в депото (въпреки това благодаря на Емм за обясненията). По-горе казах - ОК, имало е нужда, свалили са капаците на мотрисите. Въпроса е защо не са махнали капаците и на ремаркетата? Нямало е нужда - ОК. Със същата сила обаче може да се каже и че ги е домързяло да го направят

Аз искрено съжалявам, че симетрията и външната естетика (доколкото може да се говори за това в едни открити или закрити трамвайни талиги) вас не ви интересуват чак толкова. Също знам, че Емм приема тези мързеливи квалификации като лична обида заради професията си, за което искам да напомня, че нямам желание да обиждам никого, но тоя идеализъм не е винаги необходим

Всички знаят как българина си върши работата, когато не го касае лично и работи по нещо чуждо. Преставам вече, благодаря за вниманието