1613 се е ударил при неизяснени обстоятелства в 1618 на кръга на Младост... този кръг е прокълнат
Ама това е пълна некадърност!!!
...водачите няма да стават разногледи и да гледат мрежжа със стрелки и в същото време да пазят къси и съчленени автобуси, попадащи в габарита им.
Ако не може да прави това нещо, значи не става за тролейбусен водач!!!
Очаквам някой да каже, че аз съм малък и не разбирам. Или, че като не съм водач на МПС, също не разбирам... Може и да нямам опит в управление на каквото и да е превозно средство, но съм наблюдавал доста водачи на тролейбуси. Виждал съм водачи на тролейбуси, които могат да правят горните неща плюс още дейности едновременно - например съм виждал водач на
съчленен тролейбус по линия 5, да влиза в кръга на 4-ти километър в посока от Младост към Плиска, да внимава с трафика, да управлява изключително комфортно за пътниците (много е дразнещо когато някои водачи извършват едни насечени движения преди да се включат в кръга) и да обяснява любезно информация на пътничка, която му е задала въпрос. Не, че одобрявам това, че някой отнема вниманието на водача в този момент, но човекът, очевидно, беше професионалист и цялата тази ситуация дори не го напрегна. Предполагам, си харесва професията и влага желание да я изпълнява както трябва!
Според мен, водач, който нанася сериозни щети на два нови тролейбуса трябва да бъде уволнен и да му се търси материална отговорност за щетите!
Освен това не става за някакво попадане в габарита на друго ППС, ами за пълно натрисане в тролея отпред... (очевидно, според снимката)