Но имам няколко въпроса:
Защо има блед символ за ж.п. гара до станцията на летището? До евентуалната стация между Сливница и Обеля - разбрам, но до летището? 
Не е ли по-добре да има различни символи за автогара и автостанция? Все пак това са различни неща.
Последната станция на МД2 няма ли да се казва "Витоша", а не "Хладилника"?
До Сливница и Хладилника(Витоша) също има автостанции. 
Също така, участъкът между Джеймс Баучер и Хладилника(Витоша) трябва да е в малко по-различен цвят(защото се строи в момента), според легендата. 
За летището имаше някакви планове и публикации да се прокарва жп, ама със смяната на правителства и министри цялата работа се замаза.
За автогара и автостанция ще помисля за различни символи, скоро ще ги ъпдейтвам като заимам повече време по празниците.
Витоша оправена.
Станциите в Овча купел са 4 - подземни и 2 надземни, а в Левски има корекция на станциите - няколко от тях са под земята - 2, 4 и 5-та 
Или, след като сега ще се опитам да ги дешифрирам - станцията в Левски и станциите до Стадион Г.Аспарухов и в Хаджи Димитър. Значи на Ботевградско и в Сухата река ще бъдат подземни.
Станциите по МД3 съм ги правил както са в официално публикуваните документи на Пражкия Метрострой. Този документ за мен има най-голяма стойност по отношение информативност до момента. Знам, че всичко последно в бг е предпоследно. Моля да ми изпратите съответно решение на общината за промяната.
Забелязах, че не е отбелязано обръщателното съоръжение на Бизнес парк София (16).
Оправено.
Допълнителен коментар - нарочно не навсякъде са променяни имената на спирките според последните тенденции. Като станат известни окончателните имена при пускането на участъците, ще ги впиша тях и ще премахна номерата на станциите. Също така моля, ако някой има точните разстояния между станциите по МД1 и МД2, по-специално тези, които са написани в оранжево, а не в кафяво, да ги сподели, за да бъдат нанесени коректно на схемата.