Не знам за Мюнхен и новото летище в Берлин - Вили Брандт, но великото, най-голямо летище в света - Франкфурт, е една абсолютна торба с бакии. Преди две години първо, след осем часа полет, самолетът на Кондор от Мисисага се въртя половин час като пумпал, докато най-накрая кацна. Но вместо да го вържат на ръкав, та да слезем спокойно, докараха стълба и дойде някакво разнебитено Цитаро или Конекто, все ги бъркам, не знам, което още половин час ни разкарва из перона, накрая ни остави на някакъв изход на майната си, където нямаше кой да обясни на хората къде трябва да отидат. И накрая се наложи да псувам като хамалин по един от тези, дето проверяват ръчния багаж, че и началника му - и двамата черни араби, с почти никакъв английски, още малко щях да им врътна по два шамара, ако не си бяха затворили плювалника. Проблем бяха двата лаптопа, единият личен, другият служебен, също че можело в куклата на детето да има....бомба. Това при полет от Канада, а не от Сирия или Африка. Чудя се немците толкова ли са тъпи, та назначават такава арабска бежанска сган на тази отговорна работа. Затова повече никакви връзки през Франкфурт. Луфтханза и те станаха един патреш....Ползвал съм Шарл Де Гол, Амстердам - Схипхол, Лондон Хиитроу, Гетуик, Станстед, Виена, Будапеща, но никъде не е имало такива простотии като във Франкфурт. За канадските летища Мисисага, Монреал, Едмънтън, Ванкувър, Калгари пък не говоря въобще - никакви проблеми, дори самолетът те чака, ако на проверката станат опашки. Относно България Еър - хаир няма да видим, докато е собственост на ТИМ-аджиите.