Author Topic: Републиканска транспортна схема  (Read 3732 times)

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Last Edit: 23.08.2013, 17:01:28 by Sixkiller »
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline Gordon

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Абсолютни глупости се предлагат, пак някое лоби дълбае.

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Глупости на търкалета. Какъв синхрон сънен между автобусния и железопътния транспорт при положение, че именно БДЖ сама отблъсква своите пътници към автобусите. Говорили сме много по тоя въпрос и за абсолютно нищо не правещите високоплатени началници-орангутани, и за рушветите. Каквито и нормативи да се променят, абсолютно невъзможно е по този начин да бъдат върнати пътниците към влака. Решението е бързи, съвременни и удобни влакове, нямам предвид ТеЖеВе, конкурентноспособно времепътуване, адекватни разписания, връзки. Така автобусните линии сами ще се закрият. Друг вариант няма. И аз, въпреки че съм върл фен на ж.п. транспорта, повече абсурд да се кача на влак, опериран от БДЖ при сегашното дередже. Когато БДЖ оттърве света от себе си и функциите и се поемат от друг, по-адекватен оператор, тогава ще говорим.
« Last Edit: 08.09.2010, 13:51:50 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!

Offline DidoGO

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Въпреки, че съм служител на БДЖ, съм съгласен с мнението на IKAR.

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Работата не е проблем за възможностите на министъра - просто трябва безпощадно да се изринат г*вната от Вазов-3, да се изпратят на бюрото по труда без перспектива за скорошно намиране на нова работа, да се назначи един добър мениджър и след няколко години копторите, движещи се по родните пътища, сами ще се спрат и без нова транспортна схема.
По рейс и по жена не се тича!