Author Topic: Кръстовища на две нива и тяхното изграждане  (Read 270575 times)

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Хм, много странна хоризонтална маркировка. Да не вземе някой да направи ляв завой на кръговото срещу посоката на въртене?

Offline mlk

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 110536592
    • View Profile
    • Email
Нямаше ли утре да го пускат?

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Да, утре в 12ч.  е откриването. 2 дни предсрочно :D

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Да, намерих го. Навсякъде го натякват. Просто си личи колко свободни медии имаме. Интересно ми е, дали някой ще отиде след няколко седмици, когато пуснат бул. Бъкстон? Там едва ли някой политик ще посмее да припари, защото от квартала сигурно искат да линчуват всички замесени.

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
....

Уоуу, прекрасно е от високо  :D

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Добре се е получило от план-действителност  :)

« Last Edit: 27.11.2012, 19:47:06 by Neronov »

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
Хубавото си е хубави и не мога да си кривя душата ! За тоди проект СО и изпълнителя заслужават похвала . Браво !

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Със спирките около пътния възел какво ще правят, по рендерите им джобове?

Online ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Предполагам, че автобусите ще спират в десните ленти, както е например на Околовръстното при кръстовището със Симеоновско.

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Да, утре в 12ч.  е откриването. 2 дни предсрочно :D

Сега по новините казаха,че е с няколко месеца предсрочно  :laugh:

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Предполагам, че автобусите ще спират в десните ленти, както е например на Околовръстното при кръстовището със Симеоновско.

120 продължава да си минава по директното трасе. Не се ли предвижда да спира, както преди?
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile

120 продължава да си минава по директното трасе. Не се ли предвижда да спира, както преди?

От утре маршрутът се възстановява  :)

Offline NiGhtPiSH

• Защо пиша толкова много?
  • Sofia Hardcore
    • View Profile
Има ли вече впечатления от новото кръстовище? Как се справи с вечерния пик вчера?
"Бирата е най-великото изобретение. Колелото също не е зле, но не върви с пържени картофки."

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Ми аз минах откъм руското посолство към Евлоги Георгиев и не видях да има опашки от чакащи автомобили. Карането по Драган Цанков в долната част (към стадиона) вече е доста по-приятно. На пешеходната пътека веднага след края на стръмното спускане са сложили някакви доста странни светлоотразителни тела (подобни на котешки очи), които аз обаче видях с последния момент, но минаването през тях не се оказа никакъв проблем  :D Чаках 4-5 минути да направя ляв завой към НДК, но като цяло не мисля, че първият ден може да бъде показателен, ще видим след 1-2 седмици какво ще бъде натоварването, когато хората свикнат да използват новото кръстовище.
Друго, което ми направи впечатление - стори ми се, че самото кръгово е под доста сериозен наклон. Лично аз досега не го бях забелязал това, а и не очаквах да го направят така.

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
От Семинарията в най-лява лента в посока ТВ кула, точно преди спускането има една неприятна крива, която се надявам, че няма да доведе до много катастрофи. Просто е леко недомислена. Интересно ми е дали няма да имаме много конфликтни ситуации при вливането от Цариградско, защото там се пада и отклонението за към кръговото.
Иначе, според трафик картата, днес вече си се завърна старото задръстване на Др. Цанков преди Онкологията. Т.е., явно хората набързо са се информирали за пускането и вече активно се ползва.

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Описаната от мен крива вече е коригирана, а новото кръстовище оказва много благоприятно влияние върху околния трафик. Като изключим, че се чака много от Др. Цанков към Г.М. и долу на Румънското, всичко останали потоци са видимо по-малки.
Даже на канала е малко по-малко мазало.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Не знам за кривата, обаче на влизане в кръговото откъм Семинарията, може направо да вкопаеш предницата в асфалта, т.к има доста особен релеф. Може да е оптична илюзия, но снощи така ми се стори :)
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Като изключим, че се чака много от Др. Цанков към Г.М.
Затова си добре дошъл по кьорсокаците в Дианабад. Още от разклона за КАТ се вижда сигуацията нагоре и можеш овреме да избягаш.  :D

Offline mlk

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Точно заради тези улици, вече е много по-изгодно да се излиза от Дианабад през Др. Цанков, защото не се забиваш на семинарията.

А на Гешов да им е честито. Да видим колко ще "работят" при този сняг.