Poll

Любимо радио

Хоризонт
8 (3%)
Христо Ботев
1 (0.4%)
Дарик
8 (3%)
Радио 1
24 (8.9%)
Радио 1 Рок
18 (6.6%)
Алфа
3 (1.1%)
БГ Радио
9 (3.3%)
Вероника
10 (3.7%)
Веселина
17 (6.3%)
Витоша
14 (5.2%)
NRJ
37 (13.7%)
NJOY
9 (3.3%)
ZRock
10 (3.7%)
StarFM
10 (3.7%)
City
16 (5.9%)
FM+
3 (1.1%)
Фокус
0 (0%)
Фреш
21 (7.7%)
Сигнал Плюс
5 (1.8%)
Романтика
2 (0.7%)
Мелъди
8 (3%)
Нова
8 (3%)
Джаз ФМ
1 (0.4%)
Про ФМ
4 (1.5%)
Катра ФМ
0 (0%)
The voice
14 (5.2%)
Magic FM
11 (4.1%)

Total Members Voted: 131

Author Topic: Любимо радио  (Read 49634 times)

Offline velinio

• Маниак
  • |MCMXLVIII|
    • ICQ Messenger - 194251613
    • View Profile
    • Музикалната ми плейлиста
Re: Любимо радио
« Reply #180 on: 14.03.2019, 07:27:21 »
Вкъщи си слушам провадийското поп и денс радио - http://radiomillenium.radiomillenium.eu:8000/millenium.m3u Там няма реклами и музиката е сравнително разнообразна, ефирните като ги послушам няколко часа и песните ми се набиват в главата, пък и ги въртят едни и същи. На работа слушаме най-често ретро/рок радиа от сорта на FM+/Radio 1/Radio 1 Rock, а напоследък открихме някакво ново радио - Антена на 91MHz за София, по което също няма реклами, а пускат ретро песнички и много такива от филми (води се BoxOffice радио) - препоръчвам го и него.

Offline Mihail

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #181 on: 10.08.2019, 17:52:56 »
На първата ми работа слушахме Меджик ФМ, от там помня Куиз Шоу с Ася Александрова (за щастие още го има), а на втората - Дарик. И двете ги слушам и до днес по сантиментални причини съответно (имах много свестни колеги там).
Иначе в колата обикновено слушам Радио 1. Искам да попитам по-запознатите Меджик ФМ 2012-та година повече ли нова музика пускаше, защото там помня през работното време пускаха много нова за тогава музика, а сега е повече ретро? Или в Куиз шоу пускат повече нови парчета през работно време в делничните дни? За съжаление вече работя в голяма фирма, където не ни позволяват радио.  Голяма фирма = големи идиоти, но това е друга тема (в общо 3 съм работил и 2 малки и във всяко едно отношение хората в малките бяха по-свестни). :angry:

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
« Reply #182 on: 11.08.2019, 10:18:41 »
Дарик я слушам от много години. Вендъж спечелих някаква награда, не помня вече каква, и ходих до офиса им който по онова време се намираше в Дървеница.
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #183 on: 12.08.2019, 11:56:52 »
Искам да попитам по-запознатите Меджик ФМ 2012-та година повече ли нова музика пускаше, защото там помня през работното време пускаха много нова за тогава музика, а сега е повече ретро? Или в Куиз шоу пускат повече нови парчета през работно време в делничните дни? За съжаление вече работя в голяма фирма, където не ни позволяват радио.  Голяма фирма = големи идиоти, но това е друга тема (в общо 3 съм работил и 2 малки и във всяко едно отношение хората в малките бяха по-свестни). :angry:

Меджик ФМ се казваше радио Атлантик до 2010 г. В момента е собственост на BSS Media group, които са собственици и на радиата Витоша, Веселина и The Voice. Не мисля, че Меджик са пускали много нова музика някога, в момента нямам никакъв допир до това радио, т.к. много рядко мога да го засеча някъде, но за последно преди 3 години от любопитство като преглеждах плейлистата му бяха предимно стари песни от преди 5-10-20 години и то от така наречения стил Алтернатив(който изобщо не ми допада). Предвид факта, че Витоша и Войс са от тази група, то е номрално Меджик да се позиционира в някаква друга ниша, а не със съвременна музика.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Mihail

• Напредващ
    • View Profile
« Reply #184 on: 12.08.2019, 23:10:07 »
Мога да се закълна че 2012 постоянно въртяха тогава супер хитовите Call Me Maybe, Somebody That I Used To Know, и др.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #185 on: 13.08.2019, 10:59:51 »
Вярвам ти, просто реако съм го го засичал някъде. Тогава слушах Енерджи и Фреш. Но с тази си програмна схема в момента Меджик никакво го няма. Може би ограниченото му слушане все пак съществува благодарение на предаванията и водещите(ако беше само музика сигурно аудиторията му щеше да клони към нула).
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline 111

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
« Reply #186 on: 09.08.2020, 23:11:46 »
Здравейте!
Виждам че темата е стара но да се включа и аз. Любимите ми станции са energy, Витоша, Magic, Fresh, на радио 1 новините са хубави, песните също, но въртят едно и също цял ден. Предполагам темата вече е обсъждана, но според вас трябва ли да се пуска радио в градския транспорт? Аз мисля че да, но трябва да има нещо  като списък с позволени радиостанции( с музика която се харесва на голяма част от хората, каквато се пуска в магазини, кафета и др.), без чалга, рок и всякакви кръчмарски песни. Когато съм в Бургас ми е доста приятно, като в голяма част от автобусите се пуска Energy, Power и Радио 1, така не ми се налага да слушам нечии разговори.

Offline тролей №164 линия 2

• Защо пиша толкова много?
  • Моят любим "Snacks" - тролей №164. R.I.P.
    • View Profile
    • Email
« Reply #187 on: 09.08.2020, 23:38:52 »
Аз вкъщи съм си настроил радиото на програма Хоризонт и само пускам/спирам вече от много години. В колата (която карам средно веднъж месечно :D) често също е Хоризонт, но понякога Витоша или Energy. За в офиса - за по-тегавите моменти от деня съм си записал линковете от ютуб на 2-3 супер-мазни чалги/кючеци, почти без текст, пускам ги по веднъж една след друга и след 10-15 минути съм се оттърсил от напрежението - отишло е по техен адрес или поне така си въобразявам. :crazy: :laugh: През цялото останало, работно време слушам плейлиста, която съдържа записи от двете ми пътувания с чифта БВ 3636/7, в добавка към тях - пътуването с БВ 7620/3 от/до Враца, возенията в четири Зиута, както и воненето ми в Линия 2 на софийското метро. Линкове бях пускал в темата за Враца и Градският транспорт на видеозапис.
Никога не шофирай по-бързо, отколкото може да лети твоят ангел-хранител!

Offline rado84

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #188 on: 08.03.2022, 06:09:31 »
Българските радиа за ник'ъв чеп не стават, а и доста от тях все още оперират в 19-ти век, когато е било модерно да излъчваш ефирно и да ти съска, докато слушаш.  :laugh:
Радио по принцип рядко слушам, защото цялата ми музика е на телефона, но когато реша да слушам радио, то това са Caprice Moscow ( http://79.111.119.111:8000/symphonicblackmetal ), което слушам най-често и Z93 ( https://kathy.torontocast.com:2800/; ).