По тази тема съм малко пристрастен и мога да говоря /пиша/ доста.
Не е тайна, че бях част от екипа на Алфа радио, но радиото се промени ужасно много от създаването си до момента и започна да върви в посока, която на мен не ми допада. Поради това напуснах по собствено желание. Когато стартира ми беше любимо и не спирах да го слушам, но до втората година. Сега вече не мога да го наредя в любимите си! А даже и рядко го пускам.
Според мен, радиата в анкетата трябваше да са групирани по стилове музика, които пускат и да се изброят повече станции.
Забелязвам липсата на две често слушани от мен станции The Voice Dancefloor Radio и Magic FM.
Витоша слушам от десетина години. През цялото това време има доста дълги моменти, в които ми е било любимо.
По едно време около 2003-та година имаха доста технически проблеми, което ме накара да мина на най-близкото като формат (тогава) - Fresh! Слушах го точно 30 минути и избягах завинаги от тази честота! Водещия ме подразни ужасно много, както и дебилните им филъри в рекламния блок. До ден днешен няма нещо, което да ме накара да си пусна Fresh! по собствено желание.
Често слушам Energy, което е и неправилно изписано в анкетата като NRG. Съкращението на пълното име на станцията е NRJ. Харесват ми водещите, а и музиката е тази, с която съм израстнал. Напомня ми за първото ми любимо радио - покойното радио Viva.
Не обичам да слушам радио през интернет и до създаването на Tvoeto radio изобщо не си пусках такова.
Твоето радио ме грабна с разнообразието от музика и това, че пуска само денс хитове.
Днес спокойно мога да кажа, че то ми е най-любимото от всички, но има един недостатък - не се излъчва ефирно.
ПП: В анкетата гласувах за Витоша и Енерджи.