Ами, когато са прикачени файлове от твоя компютър (дадени тук) няма как да се визуализират там - затова ги качвам в в сайт. (Или поне не знам как)
Но пък ти си най-лесен за цитиране - снимките ти винаги са подписани, достатъчно е да спомена, че са оттук (или ако са много, да дам линка към страницата)
За линк към името не съм се сетил (признавам си), а и повече време отделям за превода и как по-обобщено да им поднеса информацията.
Хипертекстовете ми отнемат много време и признавам си, често им не обръщам много внимание.
(А това, че източника се изписва като imageshack.us го оставям без да го махам, защото иначе снимките след време изчезват) Отдолу давам текст за източник форума. Е, понякога се оплитам в кой от двата форума си ги постнал, но ти и на двете места си с един и същи ник.
Но, прав си - просто трябва да престана да информирам, използвайки чужди информации, особено когато правя обобщения. А аз там най-често така правя: обобщавам инфото за целия период от време (и съответно избирам снимките от моя си компютър, без да ровя от коя тема са вадени)
В техния форум вече се появи още един нашенец, който ме спасява от честото писане - време е вече да престана въобще да пиша и да си помагам с изображения.
Във всеки случай: извинявай!