Така като гледам в Гугъл ърт по положението на стълбовете, най-изградена е била от депото до центъра. По останалата част има стълбове тук-там, като на отделни места са само по кръстовищата. Предполагам, че е имало мрежа именно от депото до Болницата например, а в останалите части е имало само стълбове. Най-слабо изградена ми се вижда тази в индустриалната зона, където липсва обръщателното колело, както и стълбове при многото завои по пътя за нея. Все пак да видим утре какво ще ми отговори.
ЕДИТ: Отговори ми:
"На всички улици, по които съм изчертал има поставени стълбове ( и имаше и жици), с изключение на ул. Преслав от пл. Боровец до самото начало на жк Бенковски, където има отново стълбове до обръщателя. До депото беше изграден също, а в депото не. От поставените стълбове към 70% от тях бяха напълно окомплектовани и готови със жиците и всичко необходимо."
ЕДИТ 2 : Г-н Тодоров моли някой ако има възможност да снима новите спирконавеси в града,както и поставената план-схема на града на тях, тъй като на нея са изобразени и някои автобусни линии, които дори той не е знаел, че съществуват и да сподели снимката.