Естествено, че не съм доволен!
Фандъкова е най-обикновена другарка по руски език, бивша директорка на 73-то училище. Тя разбира от социални дейности и образование. Според мен, това са проблеми, които не са свръх сложни за решаване и следователно, ако стане гаф, грешка или издънка - по-лесно би се излязло от положението. Не съм гласувал за нея. Предполагам, че от постовете ми ще разберете за кой съм
. Плашещо е, че по тежките проблеми на града няма ясна стратегия и синхронизация в мненията. Например при метрото и мд 3 - това не може да го построиш, да видиш че е неефективно и да го сринеш или да му смениш предназначението или да го продадеш. То ще се ползва в следващите 100 години!!! Положението с бездомните кучета е също скандално! Проблемът може да се реши еднократно - от раз, но тогава няма да има далаверка. В Румъния положението се реши преди влизането в ЕС, като се процедираше по следният начин - кучетата се изловяват и ако до една седмица не се потърсят, се обявяват за осиновяване и ако до месец не се осиновят - евтаназия. При уличното осветление - също. Защо да се купуват немски крушки с гаранция от мин. 10 години, като могат да се купят от същата марка, но произведени в Китай и да се декларират като немски, без гаранция, и да се прибере разликата? Да се купят глобуси и осветители от старееща пластмаса, които лесно да се чупят, за да има повече работа...
Лошото е, че някои имат желание, но не проявяват ни най-малко активност в консултирането си с експерти. Поне малко да четяха този форум...