За боклуците, за състоянието на града не са виновни от общината, ами са си виновни хората. Общината или Съвета ли разхвърлят боклуците навсякъде? Това, което си е задължение на общината-да ни осигурява градски транспорт, да събира кофите за боклук, да кърпи дупките си го прави. Това което не е свършено, е това което зависи от самите граждани-поддръжката на междублоковите пространства, опазването на реда и чистотата в града, създаването на домсъвети и тн. Аз нещата, за които плащам данъци си ги получавам, така че не мога да кажа, че не си вършат работата-зимата чистят улиците, на пролет ги мият, имаме си градски транспорт до малко след полунощ в квартала, така че това за което си плащаме си го вършат. Мен не ме вълнува това кой е кмет, а че в случая очевидно това, което зависи от тях си го правят, доколкото е възможно с тези пари.
А нашият град-София за мен си е най-хубавият град в Света-това се вижда особено ако се погледне от Витоша-има толкова много зеленина, само като погледнете каква площ заемат Борисовата градина, Южният парк, Ловният пак, Северният парк, Западният парк, Парка Оборище и др.-това са си направо гори, част от които навлизат до сами ценътра на града, канала по Евлоги Георгиев с алеите и с дърветата също-Мисля че, в никой друг град няма толкова много градини, дървета и зеленина достигащи до центъра, Пролетно и лятно време София се превръща в град-градина.А също така на съвсем близко разтояние по права линия от центъра си имаме връх, с височина 2290 метра(Черни връх на Витоша) и с автобус на градския транстпорт можем да се качваме от около 600 на 1800 надм.вис. Така че за мен София си е уникален град, най-красивата европейска столица!