Author Topic: ПОЛИТИКА=?  (Read 968287 times)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: ПОЛИТИКА=?
« Reply #9600 on: 12.05.2024, 14:39:58 »
Такива неща само вдигат процентите на оня. Значи им са малко на руснаците. Твърде нежно им е още положението.
Украйна, победа!

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9601 on: 12.05.2024, 15:45:32 »
Има на видео момента на взрива, ясно се вижда че не е снаряд а сигурно взрив от мазето, изглежда се организира чеченския сценарии отново като сами си взривяваха блоковете.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9602 on: 12.05.2024, 17:28:15 »
Все тая ми е при положение, че се е стигнало до две години война и толкова жертви и от двете страни. Руснаците започват офанзива в Харковска област - следователно войната се разраства. Един вход от техен блок на фона на изгорените села и градове е само за цвят.
Украйна, победа!

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9603 on: 12.05.2024, 22:14:25 »
А може и сами да са се бомбардирали, щом днес Путин е изхвърлил стария си приятел Шойгу от поста министър на отбраната:

https://news.bg/int-politics/putin-smenya-ministara-na-otbranata-lavrov-zapazva-posta-si.html

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9604 on: 13.05.2024, 07:28:48 »
То при тях нищо не е нормално. Министрите са фигуранти и пионки има освен МС и куп други органи с нулев смисъл. В държавата дето решава един е пълно с фигуранти.
Украйна, победа!

Offline freepigeon

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • Email
« Reply #9605 on: 13.05.2024, 12:12:20 »
Не са фигуранти. Целта е да има бушони и никога за каквото и да е да не е виновен големия вожд, а пионките под него затова че не са го слушали.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9606 on: 13.05.2024, 14:37:56 »
То при тях нищо не е нормално. Министрите са фигуранти и пионки има освен МС и куп други органи с нулев смисъл. В държавата дето решава един е пълно с фигуранти.

99% от снарядите които им падат на главите са си техни, но интересното е че се оплакват само до ниво губернатор, нагоре по веригата не смеят да търсят виновни. Явно системата е устроена така че вината се предава само до границата на областта и в Москва си остават сигурни и спокойни.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9607 on: 13.05.2024, 15:11:35 »
Важното е, че е виновен някой друг.
Украйна, победа!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9608 on: 13.05.2024, 15:15:48 »
В Русия е нужно строго самодържавие и единоначалие на всички нива в държавата с добър цар батюшка от ранга на дядо Иван, неправилно наречен Грозни. Демокрация не е възможна - манталитетът и културата не позволяват и държавата ще се разпадне вероятно с конфликти и безредици. :rolleyes:

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9609 on: 13.05.2024, 17:53:14 »
Поне от 2014та година никой не се интересува имат или нямат демокрация! Иска се да си приберат солдатите на "тясно" в собствената територия и да мирясат.
Под мирясат се разбира да спрат да оправят околните държави с оръжие.
Иначе във всяка друга държава като се самонападат някой подава оставка, а като има цивилни жертви птива на съд.
Техният строй не предполага такива неща, ама в случая никой не ги иска.
« Last Edit: 13.05.2024, 17:58:17 by ooleg »
Украйна, победа!

Offline petur1111

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #9610 on: 15.05.2024, 16:56:32 »
Какво ни носят евро-атлантическите ценности?

Само трябва да погледнем Евровизия и веднага ще ни стане ясно.

Цели две представления със сатанински символи - Полша и Ирландия. Като ирландското е обида към цялото човечество, защото във всички култури има образа на дявола под една или друга форма. А въпросното "представление" беше просто гавра.

Пет-шест същества, за които не е ясно какви са, включително победителят (победителката?).

Участникът от Нидерландия е изгонен, заради жест, за който дори е провокиран. Това е новата политическа коректност.

Двойният стандарт: Русия не може да участва, но Израел участва.

Забележете - в списъка на участниците, в официалния сайт на конкурса, има обяснение какви са местоименията, които трябва да се ползват за всеки участник. Това са евро-атлантическите ценности. Вече трябва да внимаваме какви местоимения използваме. Засега тези същества само се сърдят, че не се използват местоименията, които те изискват. а в бъдеще ще има закони за това. И който каже "той" или "тя" на нещото, което спечели Евровизия 2024, ще ходи в затвора.

За да не ме нападне някой, да си кажа мнението - наясно съм, че има мъже, които имат сексуално привличане към други мъже и жени, които имат сексуално привличане към други жени. Има примери и в природата. Очевидно това е естествено. Аз подкрепям тези хора да имат същите граждански права като двойките между мъж и жена, включително да имат право на граждански брак. а защо не и да осиновяват деца (по-добре сираците да имат дом и семейство, отколкото да бъдат в сиропиталището). Но до тук! Същите граждански права като двойките между мъж и жена, но не и повече! Смятам, че всички трябва да спазваме определени норми на поведение в обществото. Трябва да се обличаме според етикета, който се изисква от съответната ситуация. Трябва всеки да се държи достойно и възпитано. Не е нормално някой да ходи облечен като клоун с залепени изкуствени пениси по него. Твърдо против съм гей парадите! Естествено е да има хора, които са привлечени от същия пол. НО не е естествено да има трансджендъри, небинарни и не знам си още какви. Това е модерна измислица! Има само два пола - мъж и жена. И всеки от тези два пола може да има привличане към другия или към същия пол (или евентуално и към двата). Това е!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9611 on: 15.05.2024, 18:42:37 »
Епископът на Инсбрук е подал жалба до колегата католикос Карекин II Нерсисян по въпроса.  :)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9612 on: 15.05.2024, 19:14:10 »
Вместо да се занимавате сега с Евровизия е по-добре да идете да запалите свещи за Фицо, че явно някой го е гръмнал в корема.
https://lupa.bg/news/shok-v-es-robert-fico-e-mezhdu-zhivota-i-smartta_294188news.html
Игрите на война водят до война!
Украйна, победа!

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9613 on: 16.05.2024, 10:33:38 »
Фицо явно е прострелян от руски агент, член на русофилска паравоенна групировка  :help:

https://news.bg/int-politics/pisatel-opozitsioner-e-atentatorat-prostrelyal-robert-fitso.html

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9614 on: 16.05.2024, 10:49:33 »
Видях го, но понеже не схванах добре постановката на ситуацията реших, че трябва да ми се изясни и на мен.
Чудя се ситуацията в Словакия от типа, кой е по-католик от папата ли е? Или нещо друго...
Украйна, победа!

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9615 on: 16.05.2024, 11:31:45 »
Видях го, но понеже не схванах добре постановката на ситуацията реших, че трябва да ми се изясни и на мен.
Чудя се ситуацията в Словакия от типа, кой е по-католик от папата ли е? Или нещо друго...

Ситуацията в Словакия според мен си е досущ като у нас, групи които се борят за кокала. Като някой не изпълнява поръчките или не ги върши качествено му спретват атентат, а няма да се учудя ако се открие дългата ръка на Москва в случая, този дядка със сигурност не е действал сам.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9616 on: 16.05.2024, 12:16:01 »
Или са превъртяли от борбата за благословия (и финансова) от Кремъл и се изтрепват за нея като доказателство за вечна любов.
Украйна, победа!

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9617 on: 20.05.2024, 08:17:27 »
Президентът и външния министър на Иран са Out of service.
https://offnews.bg/sviat/niama-otceleli-v-helikoptera-s-iranskia-prezident-raisi-823241.html
Украйна, победа!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #9618 on: 20.05.2024, 09:09:06 »
В Иран Духовният съвет и Духовният водач са над правителството и президента.  :)

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #9619 on: 20.05.2024, 09:52:14 »
Море да не се окаже накрая, че някой е помогнал за падането и изгарянето на хеликоптера. Нищо чудно, при положение, че този келеш организира смазването на протестите. Иначе имам и иранци на работа. Казват ми "ако знаеш за какво лицемерие става дума". Навън всички подкрепят и спазват простотиите, забрадките и т.н. че да не ги гони нравствената полиция. Обаче вътре, в къщите - и свинско си ядат, и всяка къща си има портативен казан, където си варят ракия, и партита с разголени жени си организират, и проституция си има навсякъде.....
По рейс и по жена не се тича!