Какво ни носят евро-атлантическите ценности?
Само трябва да погледнем Евровизия и веднага ще ни стане ясно.
Цели две представления със сатанински символи - Полша и Ирландия. Като ирландското е обида към цялото човечество, защото във всички култури има образа на дявола под една или друга форма. А въпросното "представление" беше просто гавра.
Пет-шест същества, за които не е ясно какви са, включително победителят (победителката?).
Участникът от Нидерландия е изгонен, заради жест, за който дори е провокиран. Това е новата политическа коректност.
Двойният стандарт: Русия не може да участва, но Израел участва.
Забележете - в списъка на участниците, в официалния сайт на конкурса, има обяснение какви са местоименията, които трябва да се ползват за всеки участник. Това са евро-атлантическите ценности. Вече трябва да внимаваме какви местоимения използваме. Засега тези същества само се сърдят, че не се използват местоименията, които те изискват. а в бъдеще ще има закони за това. И който каже "той" или "тя" на нещото, което спечели Евровизия 2024, ще ходи в затвора.
За да не ме нападне някой, да си кажа мнението - наясно съм, че има мъже, които имат сексуално привличане към други мъже и жени, които имат сексуално привличане към други жени. Има примери и в природата. Очевидно това е естествено. Аз подкрепям тези хора да имат същите граждански права като двойките между мъж и жена, включително да имат право на граждански брак. а защо не и да осиновяват деца (по-добре сираците да имат дом и семейство, отколкото да бъдат в сиропиталището). Но до тук! Същите граждански права като двойките между мъж и жена, но не и повече! Смятам, че всички трябва да спазваме определени норми на поведение в обществото. Трябва да се обличаме според етикета, който се изисква от съответната ситуация. Трябва всеки да се държи достойно и възпитано. Не е нормално някой да ходи облечен като клоун с залепени изкуствени пениси по него. Твърдо против съм гей парадите! Естествено е да има хора, които са привлечени от същия пол. НО не е естествено да има трансджендъри, небинарни и не знам си още какви. Това е модерна измислица! Има само два пола - мъж и жена. И всеки от тези два пола може да има привличане към другия или към същия пол (или евентуално и към двата). Това е!