Като цяло ми допадат повече източните квартали - Изток, Изгрев, Лозенец, Яворов, Гео Милев, Слатина, Левски Г, Герман, Желява, Казичене, части на Хаджи Димитър и Сухата река, Подуяне, Ситняково, Черковна, Оборище. Лозенец е по-скоро южен, но ако се тегли една черта през центъра и НДК по-голямата му част се пада отдясно, т.е. югоизток. Харесвам и някои части на Младост 1 и 2. 3 и 4 - не!
Не харесвам Дружба, Ботев, Враждебна, Ботунец, Горни и Долни Богров, Бусманци, Бенковски, Люлин, Илиянци, Надежда, Обеля, Красно село, Красна поляна и всички около тях, Левски В и кв. Левски с къщите. Но като цяло не харесвам нищо на запад от въображаемата линия Лъвов мост, Македония и НДК. За по-северните части на центъра даже бих я “преместил” още по на изток защото не харесвам Сливница и Сточна гара. Но пък ми допада районът около СМГ. Работя близо до пазара Димитър Петков и е доста неприятен района и като цяло Зоните. От Люлин ми харесват само частите на юг край поляните. Като цяло западна София не ми допада, въпреки че едни от най-прехвалените райони като Павлово и Красно село са там. Търся си работа в Гео Милев, Яворов, Слатина или Изток, че да ми е хем близо, хем в любим район. За съжаление повечето офиси са я чак в Бизнес парка (час с метро!), я в Дружба (пак почти час) или по Тодор Александров, където е 30-35 мин, но е като гето района. Тук там нещо в центъра. Дай боже да отварят повече офиси и в Изток, Изгрев, Гео Милев, Слатина, Яворов.