Типичния масов (доколкото съм запознат без са съм ходил в САЩ) дом е от типа на този в сериала "АЛФ". Къща за семейство, двор, гараж, куче, зеленина.... Ето така си представям кварталите! Затова и градския транспорт е много важен!
Това да се натъпчат хората в гета с по 20 етажа и 10 апартамента на етаж няма как да даде общество, което е способно да понесе този стрес.
Аз поне след работа с компютъра през деня (понякога и нощем за 1-2-3 часа) най-добре оправям стреса не бягайки изпотен с наврени слушалки в ушите, ами с мотика, лопата и коса за косене. Нямам чак такъв опит с тези сечива, след детските си години и затова 1-2 часа кодене на трева примерно ми избиват всичкия стрес, само дето после трябва да дремна за 1-2 часа щото каталясвам. И не да бръмча с електрическа косачка дето да ми се задръства и само да я базикам, ами направо храс-тряс на ръка.
Т.е. трябват кварали в софийското поле, които да са на голяма площ но и по-радко заселени.
За транспорт си представям един хубав екологичен и безсшумен тролейбус, а не както е в момента оранжево MBC двто да развива 50 градуса вътре.