Аз те питам 
Ама то и аз не съм сигурен за всички, защото не им е чист гена като цяло на някои, а и се водят голяма част от тях, че живеят във ВЗ Симеоново-Драгалевци, а не в Симеоново.
Най-добре знам щото живее сравнително наблизо Проф. Румен Гечев - от УНСС и депутат от БСП. Неговата къща въпреки, че минава за хубава не може да се мери изобщо с тези правени през последните 10 години. Неговата е поне на 15-20. Има много големи ели в двора и куче, което е момче и е Аляски маламут. С моето куче като се видят уж се разбират, ама отвреме-навреме моята откача и почва да му скача. Има много добре възпитан син.
Покрай снимките от обиска на прокуратурата знам, че героя от "Осемте джуджета" Илия Златанов също живее в Симеоново и дори знам къде. Става въпрос за собственика на "Изамет". Живее близо до спирката на 67 - "Моста на сухата река".
На близо до Симеоново във ВЗ Симеоново-Драгалевци съм чувал, че живее един от Маргините или двамата. Разказваше ми го един бакшиш.
Живее и Делян Пеевски или поне едно от местата му за живеене е там. Една пресечка между Симеоновско и Симеоновска.
Някога във ВЗ Сим-Драг е живял Веждито, обаче сега май живее в града. Със сигърност знам, че си прави къща в Изток.
В магазина на Симеоново и то не в Билла съм виждал земеделската министърка Десислава Танева да пазарува, Веждито и Волен Сидеров, но нямам представа къде са си носили покупките. Щото е било веднъж.