,,.[/quote]
Човек, какво професионално има в това, да набиеш спирачки в средата на кръстовището, да спреш всички зад теб и да ги караш да ти свирят и псуват, после да засечеш някой в дясно като го пратиш в бордюра, иска-неиска ще спре? Вече обясних, че по този начин задръстването става още по-голямо, а в него висят и други автобуси, даже погледнато глобално, този същият, като се върне при следващия курс ще си носи последствията от маймунджалъка преди това, тъй като задръстването там е през целия ден. Това е точно за старото име на темата НЕКАДЪРНОСТ с елементи на наглост.
Що се отнася до изказването на потребителя Ялта, сезирал съм модератора, тъй като не му е за първи път. Аз лично от неговото "професионално" присъствия във форума несъм получил никаква "професионална" информация и несъм придобил никакви познания. Ролята на форума е, освен да дискутираме (грамотно и културно) е и да се обогатяваме взаимно, всеки с личния си опит или с информацията, с която разполага. Поведението на потребителя Ялта не се вписва в тези ценности, тъй като освен да раздава квалификации и да нервничи из темите, аз друго несъм забелязал.
[/quote
Защо не се конкретизираш в детайли, за да ти се обясни точно, защото си го описъл много общо, пък после, друг ти бил виновен.
Набиване на спирачки, какво е ?
В средата на кръстовището, какво е ?
Иначе шофьора на 9078 и аз не го харесвам, поне единия, но не съм имал проблеми с него,-професионални де.
Айде питай .
P.S. Съжалявам за спама .