Тази тема не е свързана с ГТ, но поради честите случаи на катастрофи, запалвания и други инциденти свързани с ГТ реших да направя тази тема. Всички знам,че тел.112 работи в цялата страна и на него се приемат сигнали за видове произшествия. Моето лично мнение е ,че това е чудесна идея и техниката, която имат за обслужване е страхотна ,но вместо оператори трябва да има служители на: полиция,пожарна,бърза помощ, гражданска защита, защото те знаят как да подходят към дадена ситуация... така или иначе когато се обадите на 112 случая се предава на дадения телефон за който се отнася сигнала, ще е добре човек да приема и разпределя сигналите, като всички работят в една обща стая. Не знам как е положението с полиция и бърза помощ, но с пожарната в София и връзката с 112 често се губи...Все се бърка нещо... винаги информацията е неточна и ако е нещо по сериозно става неприятно. Както е станало с мотриса 314 на спирка Павлово, сигнала сигурно е приет в 112 и от там са предали на 160 без да искат много информация, която всъщност е важна... така ако се искаше малко повече инфо нямаше да се пратят две пожарни и да се оголи район, но аз имам надежда че комуникацията ще се подобри за напред и дано на никой не се налага да ползва спешните телефони.