Аз не бях стъпвал около руското посолство от 90-те години именно с трамвая. Даже беше ми убягнало от паметта, че 67 минава пред него и все си мислих, че гтрябва да хващам за там метрото от ГМ Димитров. Ама то за какво да мисли човек по-напред, къде ли да не бърза и т.н. Както и да е - по изключение в събота имах работа, която бързах да свърша и то точно на пл. Македония. Бях убеден, че със стандартното предвижване, понеже нацелих на рядкото разписание точно 67 най-бързо ще стигна от ГМ Димитров до Сердика и после пеш до Македония, обаче викам писна ми от тая рационалност за да изкрънкам 10 минути все с това метро и реших да карам с 67 до Семинарията и от там с ТМ10 до Македония. Та както и да е видях, че минава пред руското посолство и се загледах в бившото трамвайно трасе и аз. Според мен така от бърз поглед няма никакъв сериозен проблем да се закарат трамвайните релси до руското посолство. Все нещо ще могат да измислят относно кръстовището на две нива , дори и ако загубят идеята за автономно трасе могат да закарат трамвая по маршрута на 67 и до онзи район. Въпроса е, че така ако се разсъждава няма да се ползва трамвая щото ще е компромис. Трябва наистина да се избере най-удачен и автономен вариант на трасе. Лошото е, че не се прави нито удачния, нито компромисния вариант.