Виц за края на света
Дядо Боже си е отговорен към рожбите си и решил да им даде сили и морална подкрепа преди края на света 21.12.2112 година... Свикал водачите на ключовите държави – Обама от САЩ като глобалната сила, Путин от Русия - като непредвидимата сила... Накрая добав...ил любимите си българи - с премиер Б.Б.. Седнал Дядо Боже с тримата лидери на кафе, разпитал ги за кризата, за войната в Арабския изток, за нефта ... И накрая им съобщил, че винаги може да има и по-лошо. Съгласно предсказанията и календара на маите: дошъл е краят на света! Поръчал им да информират народите си и да ги подготвят за срещата с неизбежното....
(1) Върнал се Обама, свикал Конгреса и Сената и им казал : „Имам важното поръчение да ви кажа две новини - добра и лоша: - Хубавата е, че САЩ е призната и от Дядо Боже за най-великата сила на света и аз съм ваш президент. - Лошата е, че догодина идва краят на света...”
(2) Върнал се Путин в Москва, свикал Думата и рекъл: „Имам да ви съобщя две лоши новини: - първата е, че Господ все пак съществува, - втората е, че идва краят на света.”
(3) Прибрал се Б.Б., свикал извънредно заседание на НС и с възторг обявил : „Имам да ви съобщя две изключителни новини : - първата е, че Господ си пие кафето с мен! - втората е, че ще ви управлявам до края на света! „