Author Topic: Програми за следене на ГТ на мобилния  (Read 19982 times)

Offline Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
И на Андроид е така. Това е почти цяла седмица.

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Проблемът е само в мобилната версия. Докато бях по празненства в петък и ми се наложи да проверя разписанието за последния тролей, използвах пълната версия. На мобилния телефон пък показваше само часовете на тръгване от двете крайни спирки, без възможност за избор на междинна, така че трябваше да пресметна приблизително в колко часа ще е на моята спирка.

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
От ЦГМ бяха предопредили за профилактика на СМС системата за паркиране. Явно са засегнали и мобилната версия на в.табла.

Старата си работи:
http://gps.skgt-bg.com/Web/SelectByLine.aspx
http://gps.skgt-bg.com/Web/SelectByStop.aspx
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline bahner

• Маниак
    • View Profile
Препоръчайте ми моля приложение за разписанията. Това на Мтел, което ползвах, не работи.
Галерия за градски транспорт - https://www.flickr.com/gp/127247218@N05/qB017P

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Никое не работи в момента

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Софспирка работи, но със старите разписания и маршрути. Но пък при точните маршрути разликата е от няколко минути. За съжаление то пък е единственото приложение за windows phone.

Offline velinio

• Маниак
  • |MCMXLVIII|
    • ICQ Messenger - 194251613
    • View Profile
    • Музикалната ми плейлиста
СЪОБЩЕНИЕ

Уведомяваме Ви, че с цел повишаване качеството на предлаганите услуги и клиентска удовлетвореност, “Център за градска мобилност” ЕАД предприе мерки за обновяване на част от своите системи. До 31.03.2014 г. са възможни смущения и временна недостъпност на отделни функционалности на сайта, за което предварително се извиняваме.

Също така в посочения период ще бъдат изцяло подменени сървърите върху които оперира Автоматизираната система за таксуване на пътниците (АСТП) и ще бъдат елиминирани епизодичните забавяния в издаването и зареждането на електронни карти.

“Център за градска мобилност” ЕАД предварително се извинява за неудобствата, които могат да бъдат създадени при ползване на предлаганите услуги.

-от сайта на ЦГМ

Ето защо не бачкат мобилната версия на сайта на ЦГМ и tix.bg.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
А има и проблеми и с бюрата за зареждане на карти, днес са отказвали да обслужват клиенти в подлеза на Ялта, естесвено без да дадат повече подробности! :)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Има проблем и той е назован в по-горния пост. А че са отказвали да обслужват клиенти не е вярно

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Има проблем и той е назован в по-горния пост. А че са отказвали да обслужват клиенти не е вярно
Като не можеш да си заредиш картата, какво да правиш?! Да намериш най-симпатичната измежду лелките и да я поканиш на кайвенце и по цигарка ли?  :rolleyes:

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Карти са се зареждали, но по-бавно поради технически причини, това отказ от обслужване ли е?
« Last Edit: 06.03.2014, 00:03:07 by Repcho »

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
http://m.sofiatraffic.bg/vt/ Мобилните вирт.табла са пуснати. Тъпото е, че са разделили типовете ГТ, спиращи на обща спирка.

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
При мен не работи в момента, може би още настройват системата. Ама са направили бахти простотията, тъкмо най-голямото предимство на мобилната версия да махнат, нямам думи  :angry: :/

Offline niki88z

• Наистина съм луд
  • Извън релси!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 387296800
    • View Profile
    • Email
Първо от ЦГМ се похвалиха, че вече работи, а след това удобно редактираха информацията, че има 1 седмица тестов период.
Коментарите са показателни: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=615703515189146&id=198997223526446

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
От вчера е активна нова мобилна апликация за гт в София, разработена по поръчка на СО с европейско финансиране. Може да я свалите от гугъл плей, като търсите sofiatraffic. За съжаление предложеното е доста постно и "сделано".

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Като е с евро финансиране, поне да я бяха направили и за всички операционни системи...  :/

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Като е с евро финансиране, поне да я бяха направили и за всички операционни системи...  :/
Да, за iPhone я няма.
За Windows phone дали я има?

Offline abs111

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Цанко много ясно е написал,че я има в Гугъл плей т.е само за Андроид.
« Last Edit: 09.10.2014, 19:00:47 by abs111 »

Offline mitakis

• над нещата
  • Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
И като цяло (още) не работи. Има вградена карта Google maps, и чрез GPS или интернет трябва да те локализира и покаже най-близките спирки и жп гари. Като се кликне върху спирка/гара трябва да изкара скоро пристигащ транспорт, но все още не го прави. Крашва често и изглежда ужасно. По-късно може да пусна няколко скрийна.

Offline bigblondewolf

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 55310178
    • View Profile
Прави абсолютно нищо. Поне засега. А думата uslesni не я бях чувал на английски.
Семейният скандал е като рок концерт. Винаги започва с новия материал и завършва със старите хитове