Всичко това е отлично, че се дава на показ. Кметът от второто видео толкова работен ми се вижда, че чак бузките са му хлътнали от нямане на време за сладки приказки и горчива ракия...
Работя в сградата на Нова ТВ - знаеш ли с какво осигуряват през лятото входната им врата отворена - не?! с джонт от жп линия. Според теб да не би да са го купили от някой железничарски магазин... Така че отново апелирам към теб и другите колеги - недейте да гледате едностранно на нещата. Не всичко, което се дава по телевизията може да се счита за достоверно, както и не всичко, което се случва на улицата го дават по телевизията.
Съгласен съм, че репортажите са малко тенденциозни и не спазват точно журналистическата етика. И, сигурно, целта им е по-скоро да докарат повече рейтинг, отколкото да дадат гласност на тези проблеми.
Но, мисля, че нещата, които изброих в предишният си пост(немонтираните асансьори
, заключените чакални и тоалетни, ограбените и вандализирани подлези и т.н.)не могат да бъдат измислени от тенденциозността на репортажа.
От една страна ми е мъчно, а от друга много се дразня, когато видя, че нещо ново и съвременно, нещо, в което са вложени милиони е разрушено(или не се използва пълноценно) за отрицателно време...