Да, правилно за "Сливница", не се бях замислял преди.
Сега видях на картата, за кои блокове става дума и мисля, че там проблема е до разбиране. Те са конструктивно единни, но са дълги, а не къси и високи, каквито са повечето ЕПК и затова са направени като три номера, но от друга страна те са и на различни улици и не мисля, че е кой знае какъв проблем. И пак това е доста по-добре отколкото е измислено при по-новото поколение панелни блокове срещащи се в "Люлин" 8, 9 и 10, където ъгловият блок(свързващото звено) не е част от блока, до който е и чиито входове са обърнати на една страна, а е негова пломба, което създава значително объркване. Моят блок в "Люлин" 10 е ново строителство и е с индекс А след номера на съседния блок, за да не се вади нов номер, което е изключително недомислено и пощенската ни кутия непрекъснато се пълни с писма за вход А на съседния блок, даже аз се бях заел преди години и бях разпечатал една табела на входа, за да се знае, че това не е вход А на блок 1ХХ, а е блок 1ХХ - А. Блок 104 пак в десети микрорайон, пък е съставен от три блока, като двата крайни са от различен тип спрямо средния и са с един вход, а средния е с два и там пък е блок 104 А с вход единствен, блок 104 с входове А и Б и блок 104 Б с вход единствен и всичко това е изключително нелогично и затормозяващо.
Навлизаме в Оффтопик. Въпросите относно панелните блокове, включително и начините на номерация са коментирани в тяхната тема в раздел "Разни".