Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Аз живея в Хаджи Димитър и честно да ви кажа въобще не съм очарован.Квартала си е мизерия и хората наоколо не са от тези с предпоставки за социални контакти , а от тези тип "белот и троянска сливова рано следобед".Не мога да разбера защо срещам мнения че има смисъл да се купува след като наблизо имало магазин "Билла". Ами мога да се оплача че в този тъп квартал цените скочиха само защото го построиха,а повечето от хората нямат и коли да ходят до него. И защо в тази шибана държава построяването на магазин за хранителни стоки кара цените да скачат с по 100-200 евро, а до теб продължават да минават влакове ,да паркират тирове, да летят самолети,да срещаш цигани навсякъде, и накъдето и да се обърнеш да е пълно с промишлени сгради. Да не говорим че няма централно топла вода и ако ти се повреди бойлера ще си умреш от мизерия.Щели да ги съборят промишлените постройки някой ден,да ама това са глупости на хора които не са чували за застроителен план и за промишлени зони. Било на 20 минути от ЦУМ. Да ама с такси и то защото има 2 тролея които ходят в посока 5 кьошета и никакъв транспорт които да ходи натам.Да не говорим че вечер да се прибереш пеша е абсурд. Мамка им на всички брокери изедници които лъжат хората, и ги карат да искат цени които са обусловени само че в близост до имота ти имало магазин за хранителни стоки. Ако може да се нарече наблизо 1-2 км. Хубаво е направил човека че се е ориентирал към друг квартал а не Суха река или наоколо. И аз в най-скоро време се изнасям от тук. Въобще няма да ме интересува дали ще има хипермаркет наоколо или не.Останалото ми е достатъчно.Искам да срещам покрай себе си интелигентни физиономии и като кажа на приятелите си къде живея да ми идват на гости с удоволствие, а не да правят физиономии и да казват"Стига бе няма ли от коя банка да вземеш кредит че да си купиш нещо нормално"? Не знам дали разсъждението ми е снобско,но повечето от хората мислят така а аз все пак живея сред тези хора .
Тука само веднъж си си отговорил
Но наистина, мацките като че ли си падат по "мъже от Центъра". Поне тези, които аз познавам.