Прекалявате вече, това си е подигравка със стотинките. На човека не му е работа в този натоварен трафик да брои 1 лв. по 1, 2 или 5 ст. Аз да бях щях да ги хвърля на пода направо и никакъв билет, пък като й е толкова акъла да се подиграва, да си ги събира.
То трябва обаче поне малко акъл да има човек, да прецени, че шофьора се разсейва, кога точно пътника да си купи билет без да го разсейва, и да даде точна сума от 2, максимум 3 монети, вместо да го занимава с глупости. Напоследък се напълни с всякакви такива малоумници, без никаква реална преценка за действителността, живеещи си в някакъв измслен свят, всякаш всички са им длъжни. Същите такива съм ги виждал преди време, да нахалстват, да искат билет от шофьора с една шепа стотинки докато прави ляв завой на натоварено кръстовище, където трябва да пропусне насрещно движещите се, и след като шофьора най-учтиво каза"само един момент"(вероятно да си направи завоя и да спре на спирката и тогава да й даде), оная нещо се изрепчи, и започна да говори против системата. Определено някои пътници живеят в друг, свой измислен свят.