Author Topic: Шофьори отказват да продават билети.  (Read 30550 times)

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
В Пловдив е така, с СМС но излиза по-скъпо, защото освен билета плащаш и СМС-а и разбира се всеки си купува от кондуктора.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Ако ме извините за лекия офф - откакто съм в Хамбург почвам да си мисля, че би било хубаво и в София да се пробва качване само от първа врата в автобусите след 21:00. Тук качването е целодневно от първа врата (непостижимо в София), с изключение на трите най-натоварени автобусни линии - 4, 5 и 6. Там качването от първа врата е само след 21:00 от пон до събота и целодневно в неделя. Та си мисля, дали това не би било добра идея да се пробва и у нас?

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Преди няколко месеца опитаха по някой от сеслките линии - всяко чудо за 3 дни.

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Е то лепенките още си седят на конектата на карат. Ами трябва и самите шофьори да не отварят друга освен първа врата. И тук има хитреци, които се качват от задните врати, като има за слизане. Само че шофьорът го привиква по гласовата уредба незабавно да си покаже картата отпред, иначе не тръгва.

Offline daweb

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • хамалски услуги в София
Да трябва само да е качване през първата врата, да си плащат всичките след определен час

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Добре дошъл  :fan: Явно си прегледал обстойно форума, щом си изровил сумати неактивни теми, даже и от преди 10 години, но защо не започнеш да коментираш актуалните към днешна дата?

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Да трябва само да е качване през първата врата, да си плащат всичките след определен час

Сега като се върнат пак Ковид мерките и се преградят предните врати с ленти идеята отива в забвение, после като ги отменят никой не си спомня вече за това. Такива мерки имат смисъл когато се знаят от всички и се спазват от всички, при дисциплината която цари в нашия градски транспорт е непостижима.

Offline daweb

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • хамалски услуги в София
Добре дошъл  :fan: Явно си прегледал обстойно форума, щом си изровил сумати неактивни теми, даже и от преди 10 години, но защо не започнеш да коментираш актуалните към днешна дата?
Ще коментирам и тях, просто попаднах на тази, тя е интересна и информативна за някои.
Ще коментирам и нови теми :)

Offline mar7o00

• Напредващ
    • View Profile
Нали са законно платежно средство .
Няма право да откаже та , ако ще да са 100 х 1 ст.
Аз не отказвам. Спирам броя ги, а на 3тия такъв колежката от центъра звъни и вика колега много изоставаш. Ама като звънне има решение....колата губи мощност, пада и въздуха...все такива дребни неща като стотинките, ама вие слизате и чакате следващия..... автобус....а колата след малко се оправя от самосебеси, ама вече не возя пътници до последна спирка, за да влезна в разписание. Приятно чакане драги ми смехурковци!

П.П: Хитър си ама не си петър.

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

От де го изрови това мнение на повече от десет години и половина !?!

И да левовете и стотинките все още са законно платежно средство в Република България и си длъжен да ги вземеш ! Слава Богу вече 2022 година и има много и по удобни начини за сдобиване с превозен документ дори без да излизаш от вкъщи !

На мен друго ми е интересно! Психологията на водачите не е мръднала от времето на каруцарите пред кръчмата "Куцио кон " ! Все същите селски тарикатлъци...

Offline я л т а

• Нямам спирка
  • МНОГОЗНАЙСТВОТО НЕ УЧИ НА УМ. Хераклит
    • View Profile
  Психологията на водачите не е мръднала от времето на каруцарите пред кръчмата "Куцио кон " ! Все същите селски тарикатлъци...

Тази работа не дава възможност за интелектуално развитие, освен ако човек много го желае и се старае , но това са единици. Обикновенно се състои от сън, работа, и хранене, а забравих, и пиене за лекуване на стреса.
Спрете си просташките мнения !

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
Няма да адвокатствам засега, само ще прикача следната снимка, не съм сигурен до колко е наистина от Варна, но пък призивът много ми допада:  8)
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Когато още имаше сиви сандъци за билети в трамваите една госпожа дойде да настоява да и дам билет без пари, защото машината и глътнала левчето и не и дала билет . Обясних и , че машината не взема жълти стотинки, аз вземам .Машитата гълта левчета и не дава билети , аз давам - винаги, срещу сумата ,разбира се. Машината не връща ресто , аз връщам . И като за накрая - нито имам ключ от машината , нито имам видимост към нея , нито  имам нужният софтуер . В крайна сметка госпожата се отказа да иска билет без да заплати.

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Няма да адвокатствам засега, само ще прикача следната снимка, не съм сигурен до колко е наистина от Варна, но пък призивът много ми допада:  8)
Българска класика - грозно залепена бележка, с грешки в нея, върху фабрично поставен екран… Ааа, и проява на самоуправство с надписа, че е забранено говоренето с водача…

Offline Mammoth

• Нямам спирка
  • ČKD
    • View Profile
Да, това е във Варна, един от късите Солариси. Целият автобус е налепен с подобни "мисли". :rolleyes: