Мотото на въпросната фирма: Пътуването с нас - незабравимо за цял живот!
Днес на курса за Арбанаси на 17.30 ч, се разигра истински екшън в стила на пародийната фирмичка.
Естествено никой не очаква да си спазят разписанието. Към 17, 38 ч. едно Дейли 3319 се задава от посока театъра. Обръща на пазара и хоп за Арбанаси. Качваме се ние и след нас влиза кондукторката, която също се качи от пазара.
На въпрос, как хората от спирките от автогарата до пазара ще се предвижат, за да се качат на буса, се получава отговор, че всичко е осигурено. Друг бус от автогарата щял да ги докара ... Айде сега, ние от марс падаме и вярваме, че точно така ще стане.
Шофьора (отново див селяндур - поредния) изчака три минути и както се пее в една известна нова песен - Дим да ме няма.
И какво мислите, че направи въпросния елемент?
Престрои се в лентата, която е за театъра и тръгна към театъра.
Този съм го виждал поне от година по маршрутките и знам, че кара от дълго време. Няма начин да не знае, че пътния южен възел в посока Варна е затворен. Няма начин да не знае, че маршрута за Арбанаси не е от там.
И какво да направи сега сельото, зави на тролейбусното обръщало, мина през проектанска, МВР, фирма Вали и излезе на читалище "Искра". Един хубав излишен кръг направи.
По Мармарийска и айде по правилния път.
Оооо мон дьооооо
Ха познайте от първия път дали Дейлите не беше счупено ...
Врата си се отваряше и трябваше някой да я държи, че де не блъска пътниците. До Арбанаси кара на 4-та и 5-та с 40. Шереметския баир как го взе, не знам
Магия? Чудо?
Алекс Ок? - пътуването с нас - незабравимо за цял живот!