Author Topic: Алекс Ок - "фен" тема  (Read 3197 times)

Offline It_s_Real

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 344034812
    • View Profile
    • extrahost.BG
    • Email
Алекс Ок - "фен" тема
« on: 27.07.2012, 18:52:18 »
Мотото на въпросната фирма: Пътуването с нас - незабравимо за цял живот!

Днес на курса за Арбанаси на 17.30 ч, се разигра истински екшън в стила на пародийната фирмичка.
Естествено никой не очаква да си спазят разписанието. Към 17, 38 ч. едно Дейли 3319 се задава от посока театъра. Обръща на пазара и хоп за Арбанаси. Качваме се ние и след нас влиза кондукторката, която също се качи от пазара.  :blink: :D
На въпрос, как хората от спирките от автогарата до пазара ще се предвижат, за да се качат на буса, се получава отговор, че всичко е осигурено. Друг бус от автогарата щял да ги докара ... Айде сега, ние от марс падаме и вярваме, че точно така ще стане.  :laugh:
Шофьора (отново див селяндур - поредния) изчака три минути и както се пее в една известна нова песен - Дим да ме няма.
И какво мислите, че направи въпросния елемент?
Престрои се в лентата, която е за театъра и тръгна към театъра.  :blink: Този съм го виждал поне от година по маршрутките и знам, че кара от дълго време. Няма начин да не знае, че пътния южен възел в посока Варна е затворен.  Няма начин да не знае, че маршрута за Арбанаси не е от там. :laugh:
И какво да направи сега сельото, зави на тролейбусното обръщало, мина през проектанска, МВР, фирма Вали и излезе на читалище "Искра". Един хубав излишен кръг направи.  :blink: :D По Мармарийска и айде по правилния път.  :D Оооо мон дьооооо  :blink: :D :laugh:
Ха познайте от първия път дали Дейлите не беше счупено ...  :laugh: Врата си се отваряше и трябваше някой да я държи, че де не блъска пътниците. До Арбанаси кара на 4-та и 5-та с 40. Шереметския баир как го взе, не знам  :neznam: Магия? Чудо?
Алекс Ок? - пътуването с нас - незабравимо за цял живот!  :D :laugh:

Offline ari_91

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Re: Алекс Ок - "фен" тема
« Reply #1 on: 30.07.2012, 23:11:25 »
Днес на 12:30 по 66 беше 1586, с табела написана на ръка, въобще не си личеше за коя линия става въпрос. Да не говорим, че автобусът въобще не спря на сп."Качица" в посока Център.