Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Вярно ли е че в последните поправки на закона са вкарали забрана за шофиране с джапанки, чехли или боси крака?
Мисля, че е по-важно да направят автомобилите по-ползваеми. При много рязко натискане на педала за газта или натискане с пета в основата да се задействат спирачките.
Quote from: iukwim on 16.09.2012, 08:51:54Мисля, че е по-важно да направят автомобилите по-ползваеми. При много рязко натискане на педала за газта или натискане с пета в основата да се задействат спирачките. И всеки път като натисна повече колата - да спирам ?
Налага ти се да изправариш камион на междуградски път и по едно време - хоп спирачки
Всичко е до навик - аз винаги карам с обувки с токове и ако ми се наложи да карам по гуменки, тегаво ми е. Но бос...
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!
Аз съм все още курсист, но бос наистина се кара лесно. Веднъж отивах на кормуване, спънах се и си скъсах единия чехъл, при което бях принуден да карам бос. Натисках педала на газта с лекота само с палеца на крака си Пък и сякаш е по-трудно несъзнателно да объркаш газта със спирачката.