Author Topic: Форумна среща - откриване втора метролиния !  (Read 19746 times)

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
Така, този път по същество. Като организатори от управата на форума задаваме следната програма:

1. Срещата откъм Шератон в 18:30 /чакаме и до 45/.

2. Влизане през Сердика 2 с разглеждане на станцията и минаване през прословутата връзка към Сердика 1.

3. Пътуване с метрото по маршрут Сердика-Обеля-линия 2.

4. От Лозенец ще се върнем до станция НДК, където ще започне неформалната част с ядене и пиене и приказки докато чакаме да ни обслужат и между залъците.

По повод на четвърта точка, този път вече е смислено, не само за трупането на бройката мнения да заявите присъствието си и на това мероприятие, за да се резервират места. Мястото не е конретизирано, но ще е някое от обичайните в района около Витошка. Споменавайте се до 30-ти на обяд, след това които дойде да си търси място в скута на някое другарче! ;)

Offline maniak

• Нямам спирка
  • Оптимист
    • ICQ Messenger - 278834436
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/47270324@N08/
    • Email
По т.2. и 3 имам следното предложение: слизане в Сердика 2, разглеждане, врътка през Обеля до Сердика 1, откъдето прекачване на Сердика 2, пътуване до Хладилника и обратно. Причина: по направлението Сердика 1 - Люлин вечерно време е доста блъскано. А в обратно направление Обеля - Сердика 1 ще е доста спокойно. Демек, ще може да се разгледа и най-важното да се чуваме...

По т.4. пишете ме

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Участвам.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
А предвижда ли се да слезем и да разгледаме някои от метростанциите, като например Лъвов мост, Централна гара и Надежда? :)

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Че на Надежда какво ще и се гледа, бая схлупена станция е... Но да чуем предложения, може да тръгнем и навсякъде да спираме или наистина на ключовите само. Има ли официално обявен интервал на движение, да видим по колко време можем да се мотаем?

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз предлагам да направим като миналия път - със слизане на всяка станция  :P Все пак нарогчно се ограничавам с разглеждането на снимковия материал, който се появява в съответните теми.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Ще слизаме по станциите, това е ясно. Направление Сердика 2-> Обеля -> Сердика 1 -> Сердика 2 -> Баучер наистина е по-удачен

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Този път станциите са цели 11. ;)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Така е, ако интервалът е 6 минути, както беше казал Братоев, за около час и половина ще сме ги разгледали всичките. На теб вероятно няма да ти е толкова интересно, защото вече си влизал и си ги снимал, ама останалите не сме ги виждали на живо  ;)

Online difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Така е, ако интервалът е 6 минути, както беше казал Братоев, за около час и половина ще сме ги разгледали всичките. На теб вероятно няма да ти е толкова интересно, защото вече си влизал и си ги снимал, ама останалите не сме ги виждали на живо  ;)
Аз ще ви развеждам, няма да ми е за сефте да обяснявам къде- какво! ;) И не забравяйте да си носите линийки, за да мерите фугите!!! :P
« Last Edit: 26.08.2012, 19:52:03 by difian »

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
По повод на четвърта точка, този път вече е смислено, не само за трупането на бройката мнения да заявите присъствието си и на това мероприятие, за да се резервират места. Мястото не е конретизирано, но ще е някое от обичайните в района около Витошка. Споменавайте се до 30-ти на обяд, след това които дойде да си търси място в скута на някое другарче! ;)
Участвам!

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Аз ще си нося ролетка - защото като заспорят в другия форум, както за МС Г.М.Димитров - най-сетне и аз да се включа, че скоро не съм се карал с никой, а човек си има нужда... :help:
Иначе участвам - пълна програма.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline Fantomas

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Аз също ще присъствам! :)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
И аз потвърждавам, и за возенето, и за кръчмата :)

Offline Mike503

• Запален по ГТ
    • View Profile
И аз участвам. :)
ТРАМВАЙНО ДЕПО "КРАСНА ПОЛЯНА"

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Аз нищо не потвърждавам - ама ме имайте предвид. Дифиан да намери някоя девойка да ми седне в скута ако няма места. :D
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline mlk

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 110536592
    • View Profile
    • Email

Offline emm_1968

• Trams Doctor
  • Нямам спирка
    • View Profile
Срещата е насрочена за 18,30 с изчакване до 18,45. Докато слезем в станцията и изчакаме влакче, още около 15 минути - грубо до 19,00 - 19,05 ... и като слизаме на всяка станция и разглеждаме (в т.ч. мерим фугите) ... ще трябва да пием по една бира на някое денонощно капанче.

Затова предлагам:

Срещата да е в събота (01.09.) в 10,30 и да разглеждаме на воля.

или

Да ударим един тегел от край до край на новата линия и ... на масата.
Символите на нашия град са Витоша, кестените и трамваите.

С такива любители на МГТ врагове не му трябват.

Offline Svetoslav

• Наистина съм луд
    • View Profile
Между другото, да, и на мен ми се струва, че ще стане много късно, ако слизаме да разглеждаме всяка станция. Не е лошо да обсъдим този момент и да вземем някакво решение. Иначе за себе си - почти съм сигурен, че ще участвам и в двете части на мероприятието, но за да е сигурно, ще потвърдя в някой от следващите дни.

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Имаме 11 станции да разгледаме, по 5 минути, горе-долу колкото ще е и интервала на влаковете, не би трябвало повече от час и малко да трае, което значи в 20.30 да сме седнали някъде