St е за "Свети".
Всъщност, се оказа, че "St" е вярно. Спасителите обърнаха интернета, за да го докажат...
Или "Търговски център" - какво е това? Парадайса не е точно търговски център, а търговско-развлекателен център, ако трябва да бъдем точни, освен магазини на световноизвестни марки, има и център за деца "Playground", клубно-концертна зала, малко подобие на София ленд на покрива, стена за катерене, че и конферентен център има. За най-хубавия мол в столицата подобна табела е глупава и нелепа. По тази логика табелата "търговски център" може да означава и ТЦ "Витоша", където има няколко магазина, Лидъл и фитнес зумба.
Тук съм напълно съгласен!
Според мен, изобщо не трябва да има такава информация по табелите. На тях трябва да пише само към кои улици и кои спирки на наземния транспорт водят съответните изходи.
Ако от мола си платят, може да има табела, която включва и името на търговския център. Дори може да е отделна табела, която да може лесно да се сваля, когато изтече договора и от мола не продължат да плащат. Дори може с много малък шрифт да пише "Платена табела" в долната част на табелата.
Също така няма никакви индикации за излетните линии до Витоша.
Това е най-големият проблем!!!
Иначе станцията е много приятна.

Много ми харесва, че има съоръжение за смяна на посоката
след станцията, за разлика от МС Бизнес парк (

).
Обаче има един малък гаф в естетическия облик на станцията - елементите, с които е покрита контактната релса са в син цвят, който не се връзва с цветовете на станцията...

Надявам се пейките да не са някакви неудобни като тези на МС Дружба и МС Искърско шосе!