Author Topic: Изграждане на нови пътни артерии  (Read 122782 times)

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Re: Изграждане на нови пътни артерии
« Reply #140 on: 01.10.2012, 20:44:12 »
Този булевард ще се превърне в един огромен паркинг според мен.
Докато не стане целият пробив до Цариградско шосе, той няма никаква друга функция освен паркинг на МС Младост-3. Също както стана пред Централна автогара с бъдещия пробив Централна-Сточна гара..

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
« Reply #141 on: 01.10.2012, 21:16:22 »
Аз лично се надяват повечето коли от Сахаров да се изнесат на там  :P Нали всички ще си кажат,че там е по-леко натоварено. А иначе след като го продължат ще стане нещо като Малинов  и (дано  :angel: ) няма паркирали коли. Все пак ще бъде доста по-натоварен,отколкото ще бъде от другия месец до удължаването.

А само да питам: удалжаването за срок 2014,заедно с 23 ли ще се строи?

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #142 on: 01.10.2012, 21:18:04 »
Аз лично се надяват повечето коли от Сахаров да се изнесат на там  :P Нали всички ще си кажат,че там е по-леко натоварено. А иначе след като го продължат ще стане нещо като Малинов  и (дано  :angel: ) няма паркирали коли. Все пак ще бъде доста по-натоварен,отколкото ще бъде от другия месец до удължаването.

А само да питам: удалжаването за срок 2014,заедно с 23 ли ще се строи?

Най-вероятно да, аз се надявам да намерят пари още догодина  :rolleyes:

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #143 on: 01.10.2012, 21:30:27 »
Лошото е че кръстовището е на едно ниво. Нищо не се променя, освен че се добавя още едно направление всичко си е по старому, както си беше още края на 80-те когато са ми първите спомени, само дето сега е претъпкано с коли. Нещо вече не съм оптимист и за другите кръстовища на Малинов и за разширяването му, накрая най-вероятно всичко ще си е по старому и нищо няма да се промени, остава само метрото и автобусите да разтоварят булеварда.

Нещо ми се струва също, че този булевард е прокаран твърде близко до високият нов блок, буквално под терасите и прозорците на хората. Сега ок, но ако се продължи до Дружба някой ден как ще спят там не знам, на високите етажи постоянно ще чувстват земетресения от минаващи камиони :D
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Fantomas

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #144 on: 01.10.2012, 21:35:27 »
Докато не стане целият пробив до Цариградско шосе, той няма никаква друга функция освен паркинг на МС Младост-3. Също както стана пред Централна автогара с бъдещия пробив Централна-Сточна гара..
Дори като направят пробива, пак ще си остане паркинг. Около станцията едната лента ще е нон-стоп заета с приходящи за нея, а по-надолу към Малинов пък от автомобилите на живущите в новостроящите се блокове и разни ползватели на тамошните магазинчета. А и както се очаква и полето зад Метро да бъде застроено, то нищо добро не го очаква булеварда. Просто е трябвало още навремето да се проектира с по три ленти. Малко черногледа прогноза, но така си мисля, че ще се стекат събитията.

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
« Reply #145 on: 01.10.2012, 22:35:16 »
Абсолютно подкрепям! И на мен ми е все още непонятно защо не направиха така, че булевардът да е 2х3 ленти. Признавам си, че до откриването на разширението до Цариградско си мислех, че ще е 2х3, но като видях нивата около станцията преди форумната среща останах учуден. И за мен този булевард трябва да е 2х3. Реално сега липсващата една лента би трябвало да се компенсира от евентуалният многоетажен паркинг при метростанция Младост 3.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
« Reply #146 on: 01.10.2012, 22:50:44 »
Ако е платен-няма да стане работата.  :angry:  Ходи да обясняваш на Бай Ганьо как има само 3 часа безплатен паркинг и след това трябва да плаща по 50ст на час. Къде-къде по-лесно е да си паркира на булеварда без пари  :angry:  Накрая ще взема едно ножче и като им почна гумите на всички по Сахаров и бъдещия нов булевард  :devil:

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #147 on: 01.10.2012, 23:00:54 »
Е нали затова махнаха гаражните клетки, за да изградят паркинг на тяхно място, но пък манталитета на българина е такъв, че веднага щом пуснат булеварда, хората ще си паркират колите там ...  :neznam:

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #148 on: 02.10.2012, 10:04:14 »
Като се сдобиете с автомобили друга песен ще запеете !  :devil:

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
« Reply #149 on: 02.10.2012, 12:25:16 »
Станцията е за живеещите в Младост, които имат добра връзка с метрото от всяка част на комплекса. Само че повечето от хората като се сдобият с кола наистина почват да мислят по друг начин. Тарикатлъка им се вдига с поне 5 нива и задължително минава 1-2км с колата до метрото, стоейки 20 мин. в задръстване и след това гледа ако може и по ескалатора да влезе с колата. Но разбира се да плати 3 лв. за паркинг е немислимо и засажда колата в близката градинка.
Абе не е до колата, до човека е. А за съжаление навсякъде е пълно с некадърници и нещастници...
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #150 on: 06.10.2012, 23:19:27 »
То този светофар някога работил ли е на автоматичен режим?  :laugh: Обикновенно полицаите изтъкват импотентността си като професионалисти на него! ;)

Offline ivonik

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #151 on: 08.10.2012, 09:09:08 »
И аз мислех, че ще е на две нива. А сега, някой пргонозира ли какво ще бъде след пускането на това кръстовище? Според мен бул. "Александър Малинов" окончателно ще се задръсти.
В момента е абсурд да се пристъпи към основна реконструкция на Малинов. Това значи всичките Младости  тотално да се затлачат. След като се изпълни обходът Бъднина-Сахаров (кой знае защо пропуснат на този етап), след като Йерусалим/Сахаров се изпълни според ПУП, живот и здраве, може да се пристъпи към изпълнение на траншея по Малинов под двойното кръстовище на Деница.
Според мен трябва да се мисли за второ ниво над целия "Малинов".

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #152 on: 08.10.2012, 10:41:01 »
Според мен трябва да се мисли за второ ниво над целия "Малинов".
Второто ниво ще е ПОД целия Малинов - заради разликата във височините между Цариградско и ХМС. Затова направиха и пешеходна пасарелка отгоре, иначе щяха подлез да направят.

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #153 on: 08.10.2012, 12:05:20 »
Специално за ХМС се предвижда подлез по ОУП, явно за по-евтино направиха надлез и така го направиха, че вече много малко хора ходят на тази спирка, към центъра.

Offline thebigzank

• Начинаещ
  • *
    • Skype Me™!
    • View Profile
« Reply #154 on: 08.10.2012, 18:30:34 »
Ляпчев от Билла до МС Младост 3 вече е асФалтиран.

асфалт.... :help:
« Last Edit: 09.10.2012, 11:23:52 by difian »

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #155 on: 08.10.2012, 18:43:59 »
Като гледам трябва още един пласт асфалт да му сложат. Май са се отказали да сложат бордюр накрая, дано поне сложат знаци за край на пътя.

Offline JuStan

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #156 on: 09.10.2012, 09:28:42 »
Това което правят ма МС Младост 3 не е булевар а паркинг!
Няма друго обяснения за улица с край в полето !
Поне да бяха направили отклонения към кварталите от двете му страни
Ама не !

Гледам тротоарите са широчки - ще са чудесни за паркиране на коли отгоре им - хората по асфалта да ходят !
Няма да дадат някой лев за анти-паркин колчета!

ликувай народе !

« Last Edit: 09.10.2012, 09:32:26 by JuStan »

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #157 on: 09.10.2012, 09:34:12 »
Както казваше Другарят Живков :
" Тази година полупроводници . Догодина цели ! "   ;)

Offline assen55

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #158 on: 09.10.2012, 10:03:33 »

Поне да бяха направили отклонения към кварталите от двете му страни
Ама не !

"Ама не" се вгледаш хубаво

Погледни по-добре горната снимка.Има си изход и вход към булеварда.
Че всичко не е прекрасно няма спор.

Offline JuStan

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
« Reply #159 on: 09.10.2012, 11:08:04 »
assen55
току що идвам от разходка там ?
няма отклонения към Младост 1А както беше при връзката зад Била
няма отклонение към кауфланд зад газкома -вместо да се минава през газстацията можеха да направят възка зад няе директно към Бъднино и кауфланд !
няма излаз към цариградско.....
какво имаме на финала се чудя ?

ненавиждам когато нещо се прави само за да се прави нещо  или за да се усвоят едни пари !!!!
а това е точно така в случая
или да го изкарат до край тоз "булевард"  или да харчат парите за нещо с обозрим ефект , а не някога си - ако има пари  и желяние